Diljem Dalmacije: UZBUĐENJA U JESENICAMA NE NEDOSTAJE

Da li je Šimić nepobjediv: SLAVIO I KAO VODITELJ EKIPE
20 travnja, 2016
Poremetio ih nepoznati prolaznik: DENIS TAFRA SA ZG “ŠPICE” SLETIO NA TRENINGE ZA OMIŠ
20 travnja, 2016

Diljem Dalmacije: UZBUĐENJA U JESENICAMA NE NEDOSTAJE

Makarani

Popularna ekipa iz Makarske

U sklopu drugog kola turnira u Jesenicama između ekipa “Domobrani“ i “Sušara Vrdoljak” iz makarskog primorja odigrana je zanimljiva utakmica koju je ekipa Domobrani  u tijesnim završnicama obiju partija privela u svoju korist.

Gosti iz makarskog primorja nisu uspjeli doći do pobjede unatoč gromoglasnoj podršci sa tribina koju je predvodila najvatrenija njihova navijačica, popularna Sendi.

Gosti su nastupili u sastavu Jure Vrdoljak, Zoran Ursić i Vlado Šarić, dok je poludomaći (s obzirom da iskustva na terenu imaju od prije) sastav predvodio super borbeni Ivan Jukić zvani Lovčić, Zoran Anić Zoka, te Mate Zečić popularni Matušica. Matušica je, usput budi rečeno, osvajač prvog turnira u Jesenicama ikada održanog. Slike povijesnog finaliste i njegovi trofeji na njima i danas krase zidove popularnog balotišta.

Ovime je napokon riješena i misterija o zagonetnoj djevojci o kojoj nijedan balotaš iz splitske, omiške, sinjske ili kaštelanske baze igrača nije imao nijednu ozbiljnu informaciju, s obzirom da ju očito poznaju jedino balotaši ekipe čija je navijačica, a koja se uključila u neslužbenu kampanju za popularizaciju ovog staro dalmatinskog sporta. Dakle, za još uvijek neupućene, radi se o djevojci koja podržava balotaše iz Makarske, što je jako pohvalno.

Makarani i gostoljubivi gospodin Tomaš

Makarani u društvu gostoljubivog gospodina R.Tomaša

R.Tomaš

Comments are closed.