Dan završnica velikih turnira: DUJO MEDIJA I MARIO GAŠPAR PRVI U BRNAZAMA

Na kraju još i velika fešta: LUKA, BOŽO, KOPRIVNO, DUGOPOLJE I „SOKOLOVI“ ZA JEDAN NESTVARAN TURNIR
12 kolovoza, 2016
Kraljevi južna balotaške hemisfere: „UDARIT“ ĆE ŽESTOKO NA „SINJ“
13 kolovoza, 2016

Dan završnica velikih turnira: DUJO MEDIJA I MARIO GAŠPAR PRVI U BRNAZAMA

Dujo Medija Mario Gašpar

Veterani Mario Gašpar i Dujo Medija

Mario Gašpar i Dujo Medija 2:0 (16:13 16:10) pobjedili su domaće aseve Petra Vučkovića Peju i Josipa Blaževića Jožu. Perjanice Karakašice (Dujo) i Potravlja (Mario) potpuno su zasluženo došli do titule. Ne samo izvedbom u finalu, već su tokom cijelog turnira djelovali kao najzrelija ekipa. Očekuje se da će „Argentina“ slaviti do dugo u noć, a samo slavlje predvoditi jako popularni Mladen Gašpar Mlađo.

Pajo, Rico i Mate drugi finalist Brnaza:

U drugom polufinalu na fantastičnom turniru u Koprivnom Mate Kesić, Ivica Pajo Brkić i Ivan Šošić Rico, kao treći igrač, pobjedili su Veljka Maretića i Petra Bilokapića rezultatom 2:0 (16:11 16:8). Vele i Petar su sa 4:0 otvorili meč. Tada Mate u jednoj ruci odličnim potezom radi 5 punata, a momci ne ispuštaju prednost do samog kraja, iako su Petar i Vele priključak držali do 12:11. Drugi set Mate i Pajo otvaraju sa ogromnih 15:3, što je značilo i kraj utakmice.

Momci se u sutrašnjem finalu sastaju sa Antom Tonćem Vukanom i Markom Plazonjom u borbi za titulu.

Derbi južne balotaške hemisfere Dragičeviću, Crnčeviću, Tigru i Vladimiru:

U sklopu poluzavršnice Ožujsko kupa 2016 jučer su se već u četvrtfinalu susrele najsnažnije ekipe sa južne balotaške hemisfere, a derbi je ravan onom ragbijaškom kada se sastaju Novi Zeland i Australia. U istom su Nino Čović Tigar, Tonći Dragičević, Vedran Crnčević i Željko Vladimir Želja pobjedili Mira Mihaljevića, Veseljka Tolja, Antu Vukovića i Željka Klinca. Momci su se tim rezultatom plasirali u današnje polufinale, a izvještaj sa završnice nas očekuje sutra. Svi igrači koji su „Sinj“ već izborili će sa nestrpljenjem čekati da li je ova „mega momčad“ zapela u Banji pored Vrgorca ili će u Sinju biti jedan od velikih favorita za titulu.

Ivica Pajo Brkić

Ivica Pajo Brkić u finalu Koprivnog

Comments are closed.