Na kraju još i velika fešta: LUKA, BOŽO, KOPRIVNO, DUGOPOLJE I „SOKOLOVI“ ZA JEDAN NESTVARAN TURNIR

Igrač turnira i jedna prava ekipa: ČAROBNJAK U LIKU I DJELU ANTE TONĆA VUKANA
12 kolovoza, 2016
Dan završnica velikih turnira: DUJO MEDIJA I MARIO GAŠPAR PRVI U BRNAZAMA
12 kolovoza, 2016

Na kraju još i velika fešta: LUKA, BOŽO, KOPRIVNO, DUGOPOLJE I „SOKOLOVI“ ZA JEDAN NESTVARAN TURNIR

?

Luka Žure Roko Mužinić

Luka Žure i tetak Roko

U subotu na dan finala od „kuće“ 6 odojaka, 5 soparnika, muzika uživo i velika fešta jića i pića. Nezapamćeno. Također, uz muško finale i završnica ženskog turnira. Koprivno, Dugopolje i svi prijatelji balota, koji su ujedno u velikoj većini i prijatelji boćarskog kluba „Sokol“, kao jako stabilnog prvoligaša iz gornjeg dijela tablice, su uspjeli. Čak i više od toga, napravili su čudo.

Onaj kome je palo napamet postavili Luku Žuru kao „lice“ turnira jako zna što radi i kako sredinu i „misto“ učiniti atraktivnijim. Luka je najbolji balotaš svih vremena, po mnogim mišljenjima, i od strane puka regije je obožavan. Sve je to rezultiralo sa 176 utakmica i Koprivnom koje diše punim plućima. Ustupci prema igračima koliko je god to u moći organizatora, a da se ne remeti tok turnira, gostoprimstvo ljudi iz Koprivnog i Dugopolja svakodnevni izvještaji sa terena kako bi javnost i ljubitelji balota dobili detaljne informacije, svakodnevni mukotrpan rad na podlozi igrališta, podigli su Koprivno i turnir na najvišu moguću razinu. Dečki predvođeni Lukom Žurom napravili su turnir bez mrlje.

Prvi finalisti Vukan i Plazonja dobili su već sedam utakmica. To znači da je broj ekipa najveći nakon dugo vremena i da nema ozbiljnog igrača koji nije sudjelovao. Došli su gosti i pravi igrači iz Opuzena, Vrgorca, Makarske, Šibenika i drugih krajeva Dalmacije. Split, Sinj, Kaštela, Trogir i Omiš i vedete iz tih sredina ovo nisu ionako imali namjeru propustiti. Svatko onaj tko voli i živi balotanje želi ovim ljudima, predvođenim Lukom Žurom, isti scenarij i dogodine.

Organizator poziva sve sudionike ovog fenomenalnog turnira na finalni dan, muziku uživo i završnu feštu jića i pića sutra u subotu. Finale počinje u 19:00.

Koprivno

“Bazen” Koprivnog koji je organizator za sat vremena osposobio za igru

Comments are closed.