Kraljevi južna balotaške hemisfere: „UDARIT“ ĆE ŽESTOKO NA „SINJ“

Dan završnica velikih turnira: DUJO MEDIJA I MARIO GAŠPAR PRVI U BRNAZAMA
12 kolovoza, 2016
Kraljevi bakelita: FANTASTIČNI MATE KESIĆ I IVICA PAJO BRKIĆ OSVOJILI KOPRIVNO
14 kolovoza, 2016

Kraljevi južna balotaške hemisfere: „UDARIT“ ĆE ŽESTOKO NA „SINJ“

Tonći Dragičević, Nino Čović Tigar, Željko Želja Vladimir, Vedran Crnčević

Tonći Dragičević Nino Čović Tigar Željko Želja Vladimir Vedran Crnčević

Nakon uzbudljivih finala Omiša i Brnaza, te polufinala Koprivnog (finale je danas) selimo se na južnu balotašku hemisferu. Tamo su Vedran Crnčević, Tonći Dragičević, Nino Čović Tigar i Željko Želja Vladimir potvrdili svoj status favorita i „dokopali“ se Sinja. Nakon što su u derbiju tog dijela regije jučer pobijedili odlične vrgorčane u sklopu četvrtfinala poluzavršnice Ožujsko kupa 2016., svoju formu potvrdili su i u polufinalu i finalu.

Javnosti se putem društvenih mreža obratila zvijezda balotanja sa juga Tonći Dragičević, a objavu prenosimo u cijelosti: “Sinju grade ponovo ti stižemo na završnicu Žuje u balotama. Dolazimo “naoružani” do zuba “harmonika, gajde i truba”. Stižemo iskusniji i pametniji tj. znamo pravila do najsitnijih detalja. Od 1700 ekipa i preko 5000 igrača ušli smo u završnicu! Među 8 najboljih ili ti ga 32 balotaša! I ne želimo tu stat idemo se borit muški!!! Hvala navijačima koji su nas bodrili prije dvi godine u velikom broju. Nadamo se da će ih sada biti još više. Vidimo se 20.08 na hipodromu u gradu Sinju”.

Željno se očekivao sudionik završnice sa juga, jer tu ima nekoliko ekipa koje su potpuno ravnopravne ekipama iz srednje Dalmacije. Ovo je neupitno jedna od njih. Neki veliki favoriti su već „out“, neki su doduše unutra, a neki danas traže prolaz (Marijan Botica i njegovi momci). Sve skupa će ih dočekati braća Šušnjarići. Jako gostoljubivo van igrališta, a sportskim riječnikom i u igri sa mnogo manje gostoprimstva. Očekuje nas fer i sportska završnica i prava fešta Ožujsko kupa u Sinju. Jedva čekamo.

Ante Vuković Dugi Tonći Dragičević

Rivali i prijatelji: Ante Vuković Dugi i Tonći Dragičević

Comments are closed.