Danas finale Omiša: MARIN RIBIČIĆ I BOŽO RIBIČIĆ U POLUFINALU U MAKARSKOJ

Juriša, Livi, Pešo i Pleić u Stobreču: GASIĆ I FILIPOVIĆ U SLAVILI JESENICAMA
9 studenoga, 2016
Žuri, Bratimu i Brkiću „fair play“ potez godine: NIKOLI ŠAMADANU PRVO FINALE !
11 studenoga, 2016

Danas finale Omiša: MARIN RIBIČIĆ I BOŽO RIBIČIĆ U POLUFINALU U MAKARSKOJ

bozo-ribicic-2

Bože Ribičić Boća

Ukoliko vremenske prilike dozvole, finale Omiša odigrat će se danas između 16:30 i 17 sati. U njemu se sastaju Luka Žure, Lukša Bratim i Ivica Pajo Brkić protiv Tonija Bašića i Ivana Šuška Nipera. Blagi papirnati favoriti jesu Žure i Bratim, ali to u terenu ne znači previše. Dokaz tome je rasplet turnira u Makarskoj.

Papirnatim favoritima tamo, točnije na Zelenci, nikako ne ide dobro u sklopu četvrtfinala. Jedan je već ispao, drugi je na rubu ispadanja, a i treći je izgubio sinoć. Naime, Tonća Dragičevića i Antu Vukovića su svi već vidjeli u četiri ekipe. Razlog tome protivnik i još uvijek jako vitalni, ali ipak već vremešni Božo Ribičić. Ipak, nešto kraće igralište i Božo u odličnoj formi rezultirali su briljantnim partijama legendarnog „Boće“. Kad tome pridodamo da se Marin Ribičić vraća u formu od prije nekoliko mjeseci, rezultat je zagarantiran. Momci sa južne balotaške hemisfere su imali svoju šansu na 15:13 u trećem setu. Ipak, premalo, a otac i sin su u utrci za pehar, u najmanju ruku, potpuno ravnopravni sa ostalim akterima u turniru.

Osim toga, za medijski praćene Jesenice ekipe stižu na dodatne pripreme. Tako se grupa igrača iz Splita zaputila na treninge u sklopu priprema za subotnji turnirski dvoboj. Vijest naravno nije toliko važna kada ju sagledamo izdvojeno. Ona samo oslikava stanje u „bakelitu“ u regiji. Igrača je sve više, a njihova želja da budu konkurentni izraženija.

jesenice

Akteri sudionici treninga

Comments are closed.