Juriša, Livi, Pešo i Pleić u Stobreču: GASIĆ I FILIPOVIĆ U SLAVILI JESENICAMA

Jesenice od jutra: PUBLIKA IMALA PRILIKU UPOZNATI NIKOLU KAPITANOVIĆA
8 studenoga, 2016
Danas finale Omiša: MARIN RIBIČIĆ I BOŽO RIBIČIĆ U POLUFINALU U MAKARSKOJ
10 studenoga, 2016

Juriša, Livi, Pešo i Pleić u Stobreču: GASIĆ I FILIPOVIĆ U SLAVILI JESENICAMA

gasic-filipovic-zec-zec

Dupli program jučer je publika mogla gledati u Stobreču i Jesenicama, a sve u iščekivanju dvije posljednje utakmice na Kacunaru i jedne, one finalne u Omišu.

U Stobreču su slavodobitnik Glavica Ante Tomašević i Mario Milan imali sve u svojim rukama. Točnije, kontrolu prvog seta i rezultat, da bi sve izgubili 0:2 od odličnih Mate Pleića i Ivice Peše. Po izjavama nekih od najvjernijih Pešinih i Pleićevih pratitelja, igrališta Stobreča im savršeno odgovaraju. Razlog tome je da su identična onima na Ugljanama, gdje momci tri puta tjedno neumoljivo i naporno treniraju.

Na drugom igralištu su Fabijan Spaija Juriša i Ante Kujundžić Livi svladali odličnu mladu kombinaciju sa poteza Brela – Omiš rezultatom 2:0.

U Jesenicama je najprije Goran Kadijević pobijedio mladog i perspektivnog asa sa Šestanovca Franu Barabana, da bi se nakon toga igrao meč ljutih rivala, koji vuku porijeklo iz Slivna, odnosno Vrgorca. U njemu je par Gasić/Filipović svvladao par Jure Barić i Jure Zec.

Dicmo, kao izrazito jak turnir, se također približava samom kraju, a detaljnija izvješća sa završnice nas čekaju uskoro. Od ostalih zanimljivosti izdvojimo da favoriti u Makarskoj ne prolaze baš najbolje. Hrvoja Milavića i Tonća Jerića je nakon uvjerljivog gubitka prvog seta „spasila“ kiša, protiv ekipe koju predvodi odlični Ante Klinac. Mnogo gore je prošao par Neven Jelić/Siniša Stipić, koji je propustio set prednosti protiv Mlađe Vrdoljaka i Vjeke Majića, za plasman među četiri ekipe. Ostala dva četvrtfinala su na rasporedu ovaj tjedan, kao i nastavak prekinutog meča.

vjeko-majic-mlado-vrdoljak

Vjeko Majić i Mlađo Vrdoljak

Comments are closed.