Danas finale u Turjacima: TONI ŠKARABIĆ KAO LICE TURNIRA „GORNJA BRELA 2018“

Oborile državni rekord u štafeti: ODLIČNE ROZMARIJA KARUZA I RIA VOJKOVIĆ
20 travnja, 2018
Drama u finalu za 16:15 u trećem setu: ŽIKA I KLEME NAJBOLJI U „104“
22 travnja, 2018

Danas finale u Turjacima: TONI ŠKARABIĆ KAO LICE TURNIRA „GORNJA BRELA 2018“

Dine Botica

Danas će pravom „must watch“ dvoboju u sklopu finala u Turjacima, 104 dalmatinca odmjeriti snage dvije jako zanimljive ekipe. Dvoboj dva prekaljena igrača protiv novog vala zvijezda bakelita. Jure Žižić će tražiti svoju drugu titulu ove sezone, Klement Ugrin proboj među one nominalno najveće igrače, dok će Ivan Šošić Rico i Dine Botica mirnoćom i iskustvom, kako u pripremi meča tako i za vrijeme istog pokušat stići do pobjede.

Odlični organizator poziva sve sudionike nadmetanja i prijatelje ove igre na zabavu i druženje, večeras od 18:30.

Gornja Brela i Škrabići kao simbol balota u mistu:

U međuvremenu, tradicionalno, svake godine se u Gornjim Brelima održava nadmetanje u bakelitu (2+1) koje je poznato po nekoliko parametara, a jedan od njih je taj da je pehar koji igrači zasluže za osvajanje nadmetanja obično toliko velik da ga je prava šteta ne imati u svojim vitrinama.

Tamo se prijave zaprimaju do početka 5. mjeseca na kontakt Vjeke Škrabića (091 / 577 8533). Nadmetanje je kruna sezone za fantastičnog igrača Tonija Škrabića koji je sa svojim suigračima iz BK Gorčina sačuvao prvoligaški status u jednoj od najvažnijih polusezona u povijesti dalmatinskog boćanja. Toni je pravo lice turnira i najveća zvijezda na nadmetanju.

Gornja Brela 11

Comments are closed.