Danas polufinale Omiša: „GLJEV“, IVICA BILOKAPIĆ I JANKO DEVIĆ U FINALU GLAVICA

IN MEMORIAM
2 studenoga, 2016
Poznati finalisti Omiša: TONI BAŠIĆ „UKRAO ŠOU“ ZA PRVU ZAVRŠNU UTAKMICU
3 studenoga, 2016

Danas polufinale Omiša: „GLJEV“, IVICA BILOKAPIĆ I JANKO DEVIĆ U FINALU GLAVICA

janko-devic-ivica-bilokapic

Janko Dević i Ivica Bilokapić

Polufinala Omiša bi trebala započeti danas u 16:00, kako nam naši „izvori“ sugeriraju. Po tome će polufinalni ždrijeb biti 15 minuta ranije. Dorađenu najavu polufinala pročitajte ovdje, obzirom da su se u međuvremenu potpuno od ozljeda oporavili Ivica Pajo Brkić i Jure Juka Radman.

Fantastičan preokret iz zaostatka 8:14 u Glavicama:

Sinoć su se u Glavicama odigrale dvije utakmice. U onoj zaostaloj i četvrtfinalnoj, slavodobitnici Hana, Dario Tenžera i Joško Modrić, vratili su se iz seta (15:16) zaostatka u 2:1 pobjedu protiv Šimuna Bilandžića Ćibe i Ante Bilandžića. U trećem setu su, as iz Karakašice (Gren) i as iz Glavica (Jokac), imali veliku prednost koju su umalo propustili. U polufinalu ih čekaju Darko Radinović Dim i Jozo Gašpar.

U prvom polufinalu na istoj lokaciji su, Ivica Bilokapić i Janko Dević u sklopu ekipe „Gljev“, izvukli gotovo nemoguće. Mario Milan Odža i Marijan Botica su u trećem setu imali 8:14 prednost i veliku šansu za pobjedu koju su propustili. Nakon toga Dević i Bilokapić potpuno dižu igru za preokret i plasman u finale.

Comments are closed.