U srijedu polufinale Omiša i „ždrijeb“ za koji se živi: TONI BAŠIĆ, „DOKTOR“ ILI?!

Ursić Zoran i Jure Vrdoljak slavili u Jesenicama: RADOŠEVIĆ I GRUICA U FINALU
27 listopada, 2016
Kreću i pojedinci u Jesenicama: „ZET“ I „BRAJO“ USPJEŠNI
28 listopada, 2016

U srijedu polufinale Omiša i „ždrijeb“ za koji se živi: TONI BAŠIĆ, „DOKTOR“ ILI?!

toni-basic

Toni Bašić

Novi termin odigravanja polufinala Omiša je poznat. Ukoliko vremenske prilike to dopuste utakmice će se igrati u srijedu. Osim novog termina, još neke stvari su drugačije u odnosu na projekcije od prije tjedan dana. Naime, ekipe su zdravije, a svi osim Tomislava Bašića Tome će biti spremni za igru, što nije bio slučaj prilikom određivanja posljednjeg termina. Jure Juka Radman je već “debelo” u igri, a sinoć je na Kacunaru igrao i Ivica Pajo Brkić, što znači da je potpuno oporavljen i spreman, što je oprečno najavama od prije pet dana.

O Omišu i njegovom značaju u balotama na dugo i na široko je sve već rečeno. Toni Bašić je već najavio da će, ukoliko ga osvoji, ozbiljno razmotriti završetak balotaške karijere. Toniju je ovo jako teško povjerovati, ali jedan jedini Omiš u karijeri balotaša i put u balotašku besmrtnost vam je zagarantiran.

Sva svita skupit će se u Omiš na polufinale. Tradicija „ždrijebanja polufinalnih parova“ samo 15 minuta prije odigravanja je nešto što se nikada ne zaboravlja. Mjesta uz teren biti neće.

Osim Tonija Bašića, koji igra u paru sa Ivanom Šuškom Niperom Ćutom, pod povećalom će biti i Ante Tonći Doktor Čizmić, te u nešto manjoj mjeri Ivica Pajo Brkić (s obzirom da nije izgledno da će otvoriti polufinalnu utakmicu, iako nikad se ne zna). Razlog tome je statistički podatak koji kaže da su to igrači koji Omiš još nisu osvojili u svojoj karijeri. Za razliku od Bašića kojemu je ovo prvi izlet u polufinale, Brkić je tamo već bio, kao i Čizmić 2007. godine (finale), u paru i to sa Ivanom Mornarom. Dali će Marijan Botica biti „Doktorov“ jocker iz rukava devet godina nakon, vidjet ćemo. Momci nikako nisu bez šansi.

Oni koji također sigurno nisu bez šansi su Mate Kesić, Igor Žuljević i Juka Radman, a pogotovo Luka Žure, Lukša Bratim i Ivica Pajo Brkić. Očekivalo se također da će Radman preskočiti završnicu zbog jako ozbiljne ozljede koljena, ipak, sa Jukom se nikad ne zna, a s obzirom na odgodu završnice Omiša na nekoliko dana, izgleda da će svi biti spremni za igru, kao što je u uvodu već rečeno.

Tko će u finale znat ćemo uskoro, a po „izdvojenom mišljenju“ šanse za titulu ovog momenta izgledaju ovako.

17 %: Toni Bašić/Ivan Šušak

25%: Mate Kesić/Igor Žuljević

25%: Tonći Čizmić/Marijan Botica

33%: Luka Žure/Lukša Bratim/ Ivica Pajo Brkić

Luka Žure Lukša Bratim nasl

Luka Žure i Lukša Bratim

Ivica Pajo Brkić

Ivica Pajo Brkić

ivan-susak

Ivan Šušak Niper

Jure Radman Igor Žuljević

Jure Radman i Igor Žuljević

mate-kesic-8

Mate Kesić

Tonći Čizmić Lukša Bratim2

Tonči Ćizmić i današnji rival Bratim

Marijan Botica

Uvijek šarmantni “originalni kralj” Marijan Botica

Comments are closed.