Derbi i 16:15 i u Brnazama: ROĐACI, ANTE I NENO TAFRA SLAVILI U OMIŠU

Čarolija sa „Koprivnog“ u Omišu: VUKAN, PLAZONJA I PREKID DOMINACIJE
10 rujna, 2016
ANALIZA: Balote kao glavna tema i Lukša Bratim kao mogući „moralni pobjednik“ godine
10 rujna, 2016

Derbi i 16:15 i u Brnazama: ROĐACI, ANTE I NENO TAFRA SLAVILI U OMIŠU

neno-tafra-ante-tafra-krupa

Ante Tafra Krupa i Neno Tafra

Dvije pojave su u balotama primjetne i evidentne posljednja dva mjeseca. Prva je ta da se svakodnevno igra nekoliko derbija s obzirom na veliku konkurenciju u smislu broja visoko kvalitetnih igrača. Druga je da publika, obožavatelji i ljubitelji balota jedva dočekaju da pokoja zvijezda balota izgubi, a onda sve skupa jako brzo ugleda svjetlo dana putem portala. Ipak, zvijezde poput Mate Kesića mnogo češće pobjeđuju. Tako su sinoć, on, Jure Juka Radman i Igor Žuljević u derbiju na mastersu slavili protiv odličnih Joška Modrića Jokca, Miroslava Žanka Suvog i Darija Tenžere i to sa potpuno neizvjesnih 16:15 u trećem setu.
Sve navedenom i „čarolija iz Omiša“ stavlja težište na turnir u Tijarici, gdje nas u četvrtak očekuje derbi prepun očekivanja u kojem Kesić traži iskupljenje za Radošić, Otok i Omiš. Biti će zanimljivo, sumnje nema.
U međuvremenu je u Omišu, domaći par, koji sa igrališta „ne silazi“ i po nekoliko sati na dan trenira, Neno Tafra i Ante Tafra Krupa, izišao kao pobjednik u meču protiv dečkiju iz Podstrane. Na 13:13 u trećem setu „Rođaci“ su odigrali maestralno za tri presudna punta i pobjedu. Prvi set su dobili lagano, dok su drugi propustili rezultatom 15:16.
Podstranjce su sa polovičnim uspjehom iz Omiša vratili kući Tiho Meter i Tomo Papić, uvjerljivom, 2:0 pobjedom protiv dalmatinskih juniora, čije vrijeme tek dolazi.

Tiho Meter 2

Tiho Meter

Comments are closed.