Diljem Dalmacije: DUGI BOLJI OD RICA. PERIKA, GORAN I ŠPIRO BULIĆ JAČI U DERBIJU JESENICA

Diljem Dalmacije: ŽIŽIĆ I BARI SNAŽNO OTVORILI STOBREČ, OVACIJE ZA SINOVČIĆA I BARAĆA
13 travnja, 2016
Diljem Dalmacije: ŠIMIĆ NEPOBJEDIV, TOMI PLAZONIĆU POTEZ DANA
14 travnja, 2016

Diljem Dalmacije: DUGI BOLJI OD RICA. PERIKA, GORAN I ŠPIRO BULIĆ JAČI U DERBIJU JESENICA

bast 4

Tereni u regiji ni blizu nisu mirovali u utorak navečer. Osim utakmice u Stobreču o kojoj je sve rečeno, odigrano je nekoliko pravih mečeva i na drugim lokacijama. Krenimo redom:

Bast. U posljednjem četvrtfinalu Ante Vuković Dugi, Željko Klinac i Miro Mihaljević bili su bolji od Ivana Šošića Rica, Ivana Šuška i Dine Botice kojima nije pomogao ni Klemet Ugrin. U prvom setu „crveni“ su imali i 10:7 prednost, međutim to je sve što su ponudili do kraja utakmice. Nakon toga domaćin radi seriju od 25 punata za vrijeme koje protivniku prepušta svega pet – šest punata, te odlazi u mirne vode i sigurnu pobjedu.

Najava polufinala – N. Jelić ( obje utakmice igraju se u utorak u 18:30):

Nakon posljednjeg četvrtfinala odrađen je i polufinalni ždrijeb. Glavni favoriti i osvajači prethodna dva turnira zaobišli su jedan drugog. To je nešto protiv čega ni jedni ni drugi nemaju previše lošeg za reći. Ipak što o tome misle, Mate Mijočević, Marko Rudež i Vlade Šarić, kao i ekipa Pilač iz Vrgorca, koja je neke od favorita turnira već izbacila, vrijeme će pokazati.

Jesenice. Josip Glavinović, Goran Bulić i Špiro Bulić tamo imaju pune ruke posla. Nakon što su sinoć slavili u jednom od derbija prvog kola, već ih u drugom susretu očekuje opet derbi i ekipa predvođena najboljim balotašima Dicma i okolice, ni manje ni više nego rođacima Maretić. Turnir je u početnoj fazi, neke velike zvijezde već su „kući“ a završnica će biti kao i uvijek uzbudljiva.

Comments are closed.