Diljem Dalmacije: MARINKO NORAC KEVO PIKE I MARKO ŽANKO MARCINO ZA SENZACIJU

Jedan je doktor, ali za Puljinu igru lijeka nema: TONĆI ČIZMIĆ PRONIO EKIPU U FINALE
22 srpnja, 2016
Tražila se karta više: VUKAN I PLAZONJA BOLJI U LJEPOTICI
24 srpnja, 2016

Diljem Dalmacije: MARINKO NORAC KEVO PIKE I MARKO ŽANKO MARCINO ZA SENZACIJU

Pike Ante Bilobrk Marko Žanko Marcino

Marcino, Ante i Pike

Nakon što su se branitelji naslova Rico i Dine, a prije njih i Žure, vrlo rano oprostili sa odličnim turnirom u Brnazama, Stipe Ruščić i Rino Vučković slovili su za favorite turnira po mnogim mišljenjima. Jučer su lagano dobili prvi set. Međutim, Marinko Norac Kevo popularni Pike i Marko Žanko Marcino sve su okrenuli za ogromno iznenađenje i 2:1 pobjedu. Treći igrač ekipe Ante Bilobrk nije ulazio u igru. Pike u balotama, naravno, nije bilo tko. Onaj tko ga ne poznaje ni ne zna što su sinjske balote.

Diljem Dalmacije:

U Omišu je prolaz dalje našla ekipa u sastavu Dado Gruica, Pajo Brkić i Ivan Šušak Ćuta u teškoj balotaškoj bitci protiv ekipe predvođene Jozom Terzićem Skikalom.

Kad je u pitanju sportska bitka za poluzavršnicu Ožujsko kupa istu su na Kacunaru izborili Lukša Bratim, Ante Tonći Čizmić, Jure Stanić i Igor Milas, također u tri iscrpljujuće partije.

Isto je uspjelo i odličnoj ekipi koju predvodi Tonći Dragičević iz Vrgorca. Tonći je jedan od igrača koji je potpuno konkurentan najboljim igračima srednje Dalmacije i okolice Splita. Ako on i njegovi momci do Sinja dođu, osvajanje titule nikoga nebi previše iznenadilo.

U Stobreču su se u završnu utakmicu sinošnjim pobjedama plasirali Ante Ljubičić, Ante Ilić i Ivan Šiško, te Ivan Šošić Rico, Dinko Botica, Jure Žižić i Zdravko Lijić.

 Htio napustiti igralište pa riješio utakmicu: IVAN ŠIŠKO POGODIO U NAJKLJUČNIJEM TRENUTKU

Ante Ljubičić, Ante Ilić i Ivan Šiško

Comments are closed.