Jedan je doktor, ali za Puljinu igru lijeka nema: TONĆI ČIZMIĆ PRONIO EKIPU U FINALE

KOLIKO MATE KESIĆ ZNAČI ZA KACUNAR. KOLIKO JURE STANIĆ ZNAČI ZA OMIŠ
22 srpnja, 2016
Diljem Dalmacije: MARINKO NORAC KEVO PIKE I MARKO ŽANKO MARCINO ZA SENZACIJU
23 srpnja, 2016

Jedan je doktor, ali za Puljinu igru lijeka nema: TONĆI ČIZMIĆ PRONIO EKIPU U FINALE

božo

Božo Vladušić

Kakva se sportska bitka vodi za poluzavršnicu “Ožujsko kupa” je zaista nezapamćeno. Na Kacunaru su Tonći Čizmić, Lukša Bratim, Jure Stanić i Igor Milas prošli u finale u pravoj drami. Imali su 10:1 u trećem setu, kada je Ivan Šošić Rico svojim ulaskom zamalo preokrenuo stvari. Ipak, originalni doktor balota i ponos Zadvarja, Ante Tonći Čizmić umirio je svoje mlade i poletne momke. Poglavito je djelovao edukativno i umirujuće na svog „topnika“ Lukšu Bratima, te tako spriječio siguran poraz.

Legendarni „Baja“ potegao do Potravlja:

Popularnom „Baji“, ponosu Stobreča, kojem ni osvajanje legedarnih Kostanja iz najboljih vremena nije strano, zaputio se u Potravlje i u paru sa Božom Vladušićem pobijedio odličnu ekipu sa Zelova u duga tri seta.

Poezija valjanja u Puljinoj režiji oduševila Koprivno:

Mijo Marasović Pulje u Koprivnom valja maestralo i nezaustavljivo grabi prema završnici. Pobjedom 16:6 16:12, već je natjerao strah u kosti balotaškim velikanima i nitko od njih ga više u ždrijebu ne želi. Na krilima bučne publike, kao da ovom srčanom momku nema kraja. Završnica će nam dati odgovor na pitanje, dali su Pulje i Tiho pobjedivi ili će jedini „lijek“ za njegovu igru biti kraj turnira?!

Pulje i Tiho nasl

Tiho i Pulje

Comments are closed.