Diljem Dalmacije: PETAR BILOKAPIĆ DO DRUGE TITULE U SEZONI

Diljem Dalmacije: PAPIĆ, KESIĆ I ŠUŠAK PRVI POLUFINALISTI STOBREČA
11 ožujka, 2016
In memoriam: JESENIČANI ODALI POČAST PRAVOM PRIJATELJU I IGRAČU IVICI GRUBIŠI BATARELU
14 ožujka, 2016

Diljem Dalmacije: PETAR BILOKAPIĆ DO DRUGE TITULE U SEZONI

petar bilokapić

Turnir u Stobreču ušao je u završnu fazu odigravanja. Završeno je i drugo četvrtfinale. Tamo glavni favoriti turnira Mate Pavešković i Ivan Iko Palaversa nisu imali namjeru ništa prepustiti slučaju. U rezultatski jednosmjernoj utakmici protivniku nisu ostavili previše mogućnosti. Ivan Ćurković i Vlade Sabljić nisu imali snage za još jednu senzaciju. Ovime su se pridružili Mati Kesiću, Milivoju Papiću I Ivanu Sušku. Pobjednici željno iščekuju polufinalni ždrijeb, sinošnji meč već su zaboravili, a zanima ih samo i jedino titula. Za druga dva polufinalna mjesta čeka nas pravi „balotaški rat“.

Na Vojniću je odigrano finale nakon kojeg se Petar Bilokapić pridružio Marijanu Botici. Dvojac je u ovom trenutku na vrhu „Poretka“ za 2016. sa po dva osvojena turnira u godini. Veljo Maretić i Klement Ugrin okrenuli su 5:13 u prvom setu u 16:15. Drugi set je pripao Igoru Alilu i Bilokapiću, a u trećem su gosti imali i 5:0. Međutim prednost su potpuno izgubili odmah u sljedećoj ruci, nakon čega su domaćini predvođeni ove godine odličnim Bilokapićem zasluženo slavili. Igrač koji je najviše napredovao, Ugrin, nema za čim žaliti a njegovo vrijeme tek dolazi.

Približava se posljednji tjedan najvećeg turnira do sada u godini. Nema igrača koji je ispao, a da ne žali za činjenicom što nije dio te završnice. O svim događanjima javnost će biti pravovremeno izviještena.

Vezane vijestiIzdvojeno mišljenje: STOBREČ – TKO OTPADA, TKO NE?!

Vezane vijesti: Diljem Dalmacije PAPIĆ, KESIĆ I ŠUŠAK PRVI POLUFINALISTI STOBREČA

Vezane vijesti: Diljem Dalmacije: RICU BALOTAŠKI „OLD FIRM“

Comments are closed.