In memoriam: JESENIČANI ODALI POČAST PRAVOM PRIJATELJU I IGRAČU IVICI GRUBIŠI BATARELU

Diljem Dalmacije: PETAR BILOKAPIĆ DO DRUGE TITULE U SEZONI
13 ožujka, 2016
Diljem Dalmacije: DAN KADA SU POBIJEDILE BALOTE I FAIR PLAY
18 ožujka, 2016

In memoriam: JESENIČANI ODALI POČAST PRAVOM PRIJATELJU I IGRAČU IVICI GRUBIŠI BATARELU

Jeseničani

U subotu 12.3.2016 održana je zaista hvale vrijedna akcija u sklopu koje je odigrano finale Jeseničkog samačkog turnira koji se održavao u čast našeg sumještanina, prijatelja i vrhunskog igrača Ivice Grubiše Batarela Joze. Inače Batarelo i Dalo osvojili su turnir parova u Jesenicama prošle, 2015.godine. Nedugo nakon osvajanja titule Grubiša je na žalost obitelji, prijatelja Jeseničana i ljudi balotaša diljem Dalmacije preminuo.

Turnir je trajao mjesec dana. Rezultat istog je zanemariv i nevažan u odnosu na cilj, a to je sudjelovanje na turniru i druženje u znak sjećanja na našeg Jozu.

Jeseničani su priredili i zajedničku finalnu večeru, a druženje je trajalo do duboko u noć.

S obzirom da je prvo kolo turnira trojki u tijeku, napomenimo derbi utakmicu u kojoj je ekipa predvođena najvećim favoritima turnira “Jukom i Žukom” pobijedila odličnu Omišku kombinaciju Terzić/Beli/Jerić. Također ovaj tjedan na rasporedu je još jedna jako otvorena i zanimljiva utakmica u kojoj ekipa predvođena legendarnim Špirom Gruicom nailazi na Terzića mlađeg i Ranka Stanića koji su se pojačali kraljem terena u Jesenicama popularnim Dalom.

IMG-20160314-WA0004

R.Tomaš

Comments are closed.