Ponos Dicma: ŠIMUN BILANDŽIĆ ĆIBO I ANTE BILANDŽIĆ

Diljem Dalmacije: ŠOFERI DO ČETVRTFINALA
22 travnja, 2016
Diljem Dalmacije: ČAVLINA NEMOĆAN U JESENICAMA. „PRIJELAZNI ROK“ I „TRANSFERI“
22 travnja, 2016

Ponos Dicma: ŠIMUN BILANDŽIĆ ĆIBO I ANTE BILANDŽIĆ

Ante i Ćibo

Osim što je turnir na Kacunaru izrazito jak kad je u pitanju broj balotaških zvijezda i njihovo sudjelovanje u njemu, isti je prepun tzv.favorita iz sjene. Jučer su se sastale dvije ekipe koje mogu ponijeti upravo jedan takav epitet.

U tri duge partije slavila je sretnija i spretnija, ona iz Dicma. Sastav ekipe čine Šimun Bilandžić Ćibo i Ante Bilandžić. Radi se o dva prava sportaša kojima balotanje nije prvi sport kojeg su shvatili jako ozbiljno. Dokaz tome je još uvijek prepoznatljiva fizionomija pravog sportaša kod jednog i kod drugog.

Dvojac solidne rezultate na ovoj lokaciji već ima, kao i na određenom broju drugih lokacija gdje im ni finala nisu strana. Također, Ćibo je bio dio sastava koja je osvojila drugo mjesto posljednjih trojki Omiša, što je zapanjujući uspjeh. Ipak, u samoj finalnoj utakmici nije sudjelovao.

Ante Bilandžić je odličan valjač jako istančanog osjećaja za dužinu balote, a Šimun Bilandžić spada u red tzv.rođenih pucača koji pucaju po instinktu i to rade sjajno.

Šta se tiče utakmice, Ćibo ju je otvorio poprilično skromno zbog čega su se momci našli u brzom deficitu od jednog seta. S obzirom da topniku poput njega ne treba puno vremena za povratak u utakmicu, a Ante je ionako bio na prosjeku od preko dvije bližane balote po ruci, ekipa je drugi set vratila dosta lagano. U trecem je i protivnik ponovno podigao igru. Ipak, u neizvjesnoj završnici utakmice Ćibo i Ante dolaze do zaslužene pobjede.

Comments are closed.