Poremetio ih nepoznati prolaznik: DENIS TAFRA SA ZG “ŠPICE” SLETIO NA TRENINGE ZA OMIŠ

Diljem Dalmacije: UZBUĐENJA U JESENICAMA NE NEDOSTAJE
20 travnja, 2016
Za širu javnost: ZAŠTO NAGLASAK NA DALMATINSKOJ MLADOSTI ?!
20 travnja, 2016

Poremetio ih nepoznati prolaznik: DENIS TAFRA SA ZG “ŠPICE” SLETIO NA TRENINGE ZA OMIŠ

Denis Tafra i ekipa

Denis Tafra (u sredini) u društvu Antonia Tomasa i Ive Eterovića

Jedan od najboljih klapskih pjevača u Dalmaciji Denis Tafra bio je „vip“ gost na otvaranju jednog od poznatih kafića u Zagrebu, na kojem su prisustvovali mnogi poznati sportaši i glazbenici. Između ostalih društvo mu je radila i velika većina nogometaša reprezentativaca iz brončane generacije 1998.

Ništa od toga ga nije omelo da na vrijeme sleti na treninge za legendarno balotaško nadmetanje, trojke Omiša. Osim njega na omiškim igralištima se sjatila kompletna omiška balotaška mladost na čelu sa Antoniom Tomasom i Ivom Eterovićem, kao i neki doajeni balotanja u Dalmaciji. Treninzi su već u jako ozbiljnoj fazi, a tenzija u igralištu nimalo ne nedostaje.

Nenajavljeni gost sišao sa zgrade da umiri uzavrele tenzije:

Dokaz tome je situacija u kojoj ekipe nisu uspjele utvrditi čiji je punat nekoliko minuta, a jedan od aktera meča izjavio je da je standardna „žica“ kojom se punti mjere savitljiva. Svi akteri su prasnuli od smijeha, naravno. A osmijeh sa njihovih lica sišao je nakon što je nepoznat i nepozvan čovjek sišao sa obližnje zgrade koju je bojao, te uzeo jedan od alata za uređivanje igrališta težak preko 10 kilograma (vidi na slici ispod) i izmjerio punat. „Indijanac“ se nakon toga vratio na skelu i obojao zgradu do kraja. Najzanimljivije je što je u procesu cijelo vrijeme s nekim pričao i to dosta glasno na rubu pogrdnog. Međutim, malo tko od aktera je razumio o čemu i s kim gospodin razglaba. Presudu naletnika su svi jednoglasno usvojili i prihvatili, a kako i nebi. Trening je na kraju ipak uspješno priveden kraju, a očekuje se da će trojke u Omišu biti snažnije nego ikada dosada.

Bunja mjeri 2

Nepoznati “sudac”

Bunja mjeri

Nepoznati “sudac” iz drugog kuta

Antonio Tomas

Perspektivni balotaš Antonio Tomas

Comments are closed.