DINAMIČNI DUO ANTE PLAZONJA I IVAN ŽULJEVIĆ: Veliki Luka Žure u reprezentaciji

Duje Bakaja i „noćna mora“ svakog igrača: MARTINA, SANDRA I ANTONIJA
14 prosinca, 2016
Događanja na europskom prvenstvu u Nici: LUKA ŽURE USPJEŠAN U POJEDINCU
17 prosinca, 2016

DINAMIČNI DUO ANTE PLAZONJA I IVAN ŽULJEVIĆ: Veliki Luka Žure u reprezentaciji

Ivan Žuljević Ante Plazonja

Izbaciti člana vodeće momčadi prve Hrvatske boćarske lige, BK Sokol Dugopolje, Marijana Boticu i igrača bez kojeg BK Nada Split jednostavno ne može, Željka Sunaru, u sklopu Božićnog boćarkog turnira prava je senzacija. To je uspjelo Ivanu Žuljeviću i Anti Plazonji. Momci su ih zbog kompliciranog sustava natjecanja po grupama trebali dva puta pobijediti. Na kraju su u tome i uspjeli. Sunara i Botica konkurirali su za naslov, a oprostili su se od nadmetanja prvog dana turnira. Žuljević i Plazonja ovim su pokazali rast na svim mogućim „frontovima“, obzirom da i u bakelitu nastavljaju stopama svojih poznatih očeva Igora Žuljevića i Marka Plazonje.

Luka Žure oko 10 sati u Nici:

Osim glavobolja za Branka Ćubelu u vidu respekta prema ova dva „golobrada“ asa, upoznajmo javnost da će istinska legenda boćanja i balotanja u regiji Luka Žure nakon mnogo vremena zabilježiti nastup za reprezentaciju Hrvatske. Jedan od „kraljeva“ i prava zvijezda regije, čiji kratki scouting report pogledajte ovdje, kockice će obući u Francuskoj, točnije u Nici, gdje će nastupiti u dvije discipline u sklopu europskog seniorskog prvenstva. Društvo će mu raditi Leo Brnić, Marino Miličević, Tomislav Kolobarić i Igor Hajsek. Izvještaje sa prvenstva očekujemo u danima pred nama.

Prema neslužbenim informacijama naša uzdanica bi na pržinu Nice trebala nešto oko 10 sati, te oko 12 sati u drugoj disciplini. Informacija nije stopostotno potvrđena, a svi oni koji žele ovu legendu pomno pratiti na prvenstvu, to mogu učiniti preko službenih web stranica svjetske boćarske federacije i linka:   http://www.fiboules.org/page/euro-masculin-2016-155.html

luka-zure

luka-zure-14

Comments are closed.