Dominacija prije, tokom i nakon meča: BOTICA I ŠIMIĆ FURIOZNO DO POLUFINALA

Planira im ukrasti „show“: ZDRAVKO LIJIĆ ZDRAVE SE NE ŠALI
23 svibnja, 2016
Saznali mu ime preko veze: NINO MRŠA 3.3.2016 PRVI PUT VIDIO BALOTE I VEĆ POMEO VELIKANE
24 svibnja, 2016

Dominacija prije, tokom i nakon meča: BOTICA I ŠIMIĆ FURIOZNO DO POLUFINALA

Šimić (2)

Pravi derbi i „morate pogledati“ meč odigrao se u Karakašici. Četvrtfinale i meč u kojem nema popusta. Bespoštedna bitka za ulazak među četiri ekipe na turniru kojeg su igrali svi mogući i nemogući igrači i to u najboljim sastavima.

Turnir je imao tzv.repasaž. To u balotama znači da se u prvom kolu može i izgubiti utakmica i doći do trona. Slučaj je ostvariv samo u prvom kolu, a svi sudionici su sa situacijom unaprijed upoznati. Neki igrači zbog obveza na drugim igralištima to kolo propuštaju, dok ga neki odigravaju sa manjim utroškom energije.

Četvrtfinalisti koji su se večeras susreli, odmjerili su snage i u tom prvom kolu, a pobjednik je i tada bio isti kao i ovaj put. Marijan Botica i Mladen Šimić su naprosto deklasirali Hrvoja Milavića, Matu Balotu Boticu i Lukšu Bratima po drugi put tokom istog turnira, te se tako pridružili Petru Bilokapiću i Marinku Guliću kao drugi polufinalisti. Dva preostala četvrtfinala na rasporedu su sutra.

Javno ih prozvao prije početka meča:

Samouvjereni Mladen Šimić je prije početka meča poručio sljedeće, citiramo: „Opet u Karakašici protiv velikih koje smo već izbacili prvo kolo. Ako ih opet dobijemo, pitat ćemo ih ima li način da se dokopaju finala pa da ih i tamo pobjedimo. Ovo stvarno nema smisla.“ Svi sudionici turnira su sa pravilima upoznati i tu nepoznanica nema. Šimić se za taj dio malo prenaglio s obzirom na važnost utakmice. Međutim, nije se prenaglio u procjeni pobjednika, jer su protivnika ostavili bez grama šanse.

Diljem Dalmacije odjeknuli neki potpuno iznenađujući rezultati:

O Duji Piriću i njegovoj briljantnosti u igralištu izvijestit ćemo uskoro, s obzirom da je ostvario važnu pobjedu u Jesenicama. Ipak, iznenađenje godine desilo se u Stobreču gdje su se od turnira oprostila velika imena protiv potpuno anonimnih protivnika. Najveći problem, zasada, nam je što do pobjednika meča i njegovog identiteta ne možemo niti doći. Radi se o potpunom anonimusu u balotama. Nakon što navedeno ostvarimo, javnost će sa rezultatima biti u potpunosti upoznata.

Comments are closed.