Drama u finalu Kacunara: MARIU GAŠPARU I ANTU TONĆU VUKANU TITULA

DAMIR MUŽINIĆ, SINIŠA I MARKO ANIČIĆ: Tetići u velikom finalu Koprivnog
8 rujna, 2018
VAŽAN TRENUTAK U POVIJESTI BALOTA: Zašto su “Tetići” uopće imali šansu za pobjedu?!
9 rujna, 2018

Drama u finalu Kacunara: MARIU GAŠPARU I ANTU TONĆU VUKANU TITULA

Mario Gašpar Ante Tonći Vukan

Pravu poslasticu je sinoć gledalo prepuno zdanje Kacunara u sklopu finalne utakmice. Mario Gašpar i Ante Tonći Vukan protiv Mate Kesića i Veljka Maretića. Vukan i Gašpar su imali više od igre i blagu prednost u prvom setu, kojeg su Kesić i Maretić uspjeli izvući u 15:16 pobjedu.

Jednako se može reći za drugi set kada su Kesić i Mareić bili jako blizu ukupne pobjede, da bi ga Gašpar i Vukan izišli na 16:14 i 1:1. Bolje su Vukan i Gašpar otvorili treći set. Kesić i Maretić se vraćaju na 9:8, ali na tih devet punata ostaju do kraja utakmice za veliko i zasluženo slavlje „Argentinca“ iz Potravlja Maria Gašpara i „Kralja reštanih balota“ i beskompromisnog pucača Tonća Vukana. Momcima je ova pobjeda zacementirala mjesto među najboljim igračima regije na kraju 2018. godine po “dalmacijabalote.com”.

Osim dvojca u terenu Vukan je na jedan način pobjedio i menađera ekipe finalista Mira Bradarića Marinera koji nije ulazio u igru. Gašpar i Vukan su se pokazali kao pobjednička kombinacija i nema ekipe u balotama koja ove momke voli vidjeti u suprotnom kutu.

Comments are closed.