Drama u Glavicama za iznenađenje dana: ŽEKI, ĆIĆO I BRANE U POLUFINALU

Vuja, Niđo, fatalna “Gabrijela” i potpuni luzeri: POBIJEDILI NAKON TRI GODINE
1 studenoga, 2016
IN MEMORIAM
2 studenoga, 2016

Drama u Glavicama za iznenađenje dana: ŽEKI, ĆIĆO I BRANE U POLUFINALU

zeljko-cvrlje-zeki-ante-poljak-cico-branimir-poljak-brane

Željko Cvrlje Žeki, Ante Poljak Ćićo i Branimir Poljak Brane

Nakon što se ustanovilo da je Toni Bašić igrač kojeg volite ili mrzite, a nikako između, da je njegova popularnost jako blizu one koju posjeduje legendarni Anđelko Domikulić Đela i nakon što smo saznali da će se Omiš igrati u srijedu i da za njega od svih aktera jedino neće biti spreman Tomislav Bašić Tomo, upoznajmo se sa još nekim rezultatima i događanjima.

U Glavicama su na jednom od turnira Željko Cvrlje Žeki, Ante Poljak Ćićo i Branimir Poljak Brane pobijedili Tihomira Baraća Barija i Juru Žižića rezultatom 2:1. Bari je dobro otvorio meč i dobio prvi set. U drugom su identičnim rezultatom slavili „Glavičani“, da bi Bari stigao do 13:5 prednosti u trećem setu i velike prilike za pobjedu. Ipak, Brane, Žeki i Ćićo stižu do dramatične 16:15 pobjede i plasmana u polufinale. Tamo će se momci susresti sa Hanskim slavodobitnicima Joškom Modrićem i Dariom Tenžerom.

Na Kacunaru su Mate Kesić i Ivica Pajo Brkić slavili protiv Hrvoja Balića i Joze Jurića u posljednjem meču četvrtfinala. Najava polufinala nas očekuje sutra, a u istom nas čeka meč stoljeća s obzirom da će „balote ukrstiti“ jedan naspram drugoga Mate Kesić i Hrvoje Milavić, kao dvojac koji je u direktnom dvoboju za igrača sa najviše osvojenih turnira u Dalmaciji u 2016.godini. Tko utakmicu dobije imat će psihološku, a i opipljivu (bodovnu na jedan način) prednost u završnici sezone. Nedvojbeno nas čeka spektakl za pamćenje i prepune tribine.

Comments are closed.