Drugo polufinale Brnaza: MARKO VUČKOVIĆ PLEME I RINO VUČKOVIĆ SLAVILI U LJEPOTICI

Finale 1.HRL: Boćarski klub “Naklice” prvak Hrvatske !
5 rujna, 2019
Finale – Zaledili ih na „minus 11“: STUDENOM I BOTICI PAR U BRNAZAMA !
8 rujna, 2019

Drugo polufinale Brnaza: MARKO VUČKOVIĆ PLEME I RINO VUČKOVIĆ SLAVILI U LJEPOTICI

Nestvarno kvalitetnu utakmicu su imali priliku gledati mnogobrojni prisutni fanovi bakelitnih balota u Brnazama u sklopu drugog polufinala. Naime, Rino Vučković i Marko Vučković “Pleme” su u, po riječima analitičara, utakmici godine po kvaliteti igre pobijedili dva ponajbolja igrača današnjice Luku Žuru i Petra Bilokapića.

Rino Vučković je u sklopu prvog seta promašio samo prve dvije balote, da bi nakon toga bio nepogriješiv. A što tek reći za čovjeka koji je debelo zagazio u osmo desetljeće života, popularnog “Plemu”. On je stigao odigrati utakmicu života na prvaru. Odlični Bilokapić je bio na preko 90 posto šuta, pa ponajbolja kombinacija na “touru” danas nema za čime žaliti. Pleme i Rino su naprosto bili nepobjedivi toga dana.

Bilokapić i Žure će imati priliku za slavlje u Omišu gdje su se plasirali u finale. Tamo ih čeka ekipa “Rico”, a osim velikog derbija priča finala je nedvojbeno Marin Marušić Baćo, kojeg taj dan čeka najvažnija utakmica u karijeri. Prvo finale svog Omiša i zaista povijesni, “must watch” dvoboj na kojem se očekuje i preko petsto navijača. Utakmica koju će generacije pamtiti, u to nema sumnje.

Comments are closed.