Finale – Zaledili ih na „minus 11“: STUDENOM I BOTICI PAR U BRNAZAMA !

Drugo polufinale Brnaza: MARKO VUČKOVIĆ PLEME I RINO VUČKOVIĆ SLAVILI U LJEPOTICI
5 rujna, 2019
Raffa Europsko prvenstvo Innsbruck 2019: NAŠI UŠLI U ARENU „TIVOLI ESK“
10 rujna, 2019

Finale – Zaledili ih na „minus 11“: STUDENOM I BOTICI PAR U BRNAZAMA !

Iznimno praćeno finale tradicionalno odličnog nadmetanja u Brnazama se odigralo pred pzunim tribinama. Rino Vučković i Marko Vučković Pleme su imali gotovo sve.

Navijače na svojoj strani. 16:15 neizvijestan prvi set priveli u svoju korist. Čitav turnir igraju najbolje da bi ih Studeni stigao smrznuti na minus 22 punta ili 2 puta po minus 11 u sklopu drugog i trećeg seta za 5:16, 5:16 i veliko slavlje dva kralja Bakelita, što Hrvoje (inače, najbolji igrač finalne utakmice po riječima organizatora) jest još iz daleke 2016. godine, upravo kao i Marijan Botica iz 2017. godine.

Originalni kralj Marijan i popularni „Studeni“ su se tako probili na podjelu devetog i desetog mjesta na Rankingu igrača Bakelita za godinu po portalu. Rankingu kojeg će javnost ugledati nakon Omiša, Hana i Rogoznice, a na kojem gospodari vodeći trojac Luka Žure, Petar Bilokapić i Duje Pirić. Tu će jako teško doći do promjena osim ako se ne dogodi rezultatsko iznenađenje u Rogoznici, a par u Omišu bude nosio maksimalan mogući broj bodova, što je u ovom trenutku jako malo vjerovatno.

Comments are closed.