DVA GIGANTA ZAJEDNO: Mirko Savoretti i Marin Ribičić kao lica Europskog prvenstva !

Raffa Europsko prvenstvo Innsbruck 2019: NAŠI UŠLI U ARENU „TIVOLI ESK“
10 rujna, 2019
Naklonimo se kralju: GENIJALNI MARIN RIBIČIĆ IZVUKAO NEMOGUĆE !
11 rujna, 2019

DVA GIGANTA ZAJEDNO: Mirko Savoretti i Marin Ribičić kao lica Europskog prvenstva !

Marin Ribičić i Mirko Savoretti

Postrojavanje reprezentacija. Hrvatska do Italije. Gard sa obje strane. Itaija velesila, Hrvatska Volo velesila, ali sportski rival iskazuje respekt.

Veliki, najpopularniji Raffa boćar svijeta Mirko Savoretti dolazi do legendarnog „Ill Mentorea“, dolazi do Marina Ribičića, iskazuje mu poštovanje. Talijani u Raffi gube samo slučajno, ali znaju da ako Hrvati zapnu u Raffu da će „Dream team“ biti ugrožen. Italija u Raffi je kao SAD u košarci. Može se samo slučajno. Savoretti i Ribičić su apsolutne zvijezde turnira. Njihova zajednička fotografija je već obišla svijet. Dvije legende bakelitnih balota zajedno.

Talijani gospoda bez premca:

Talijansku delegaciju predvodi drugi čovjek talijanskog boćanja, Moreno Rosati. Uz njega je izbornik Giuseppe Pallucca, izbornik talijanske A selekcije, koji je bio gost u Turjacima. Drag, odmjeren gost koji je predsjedniku BK Pržina Zoranu Nasiću iskazao dobrodošlicu. Nasiću koji je naišao na teren 10 metara na 26 metara brži od naših terena. Nemamo većeg stručnjaka za podlogu u Hrvatskoj od njega. Podloga je nama nepoznata, ali Nasić je stručnjak i zna svoj posao. Pallucca se biranim riječima odnosio prema Nasiću i Damiru Piriću, glavnom treneru naših. Prekrasan uvod u jedan fanstastičan turnir i u početak jednog velikog sportskog rivalstva.

Giuseppe Pallucca i Zoran Nasić

Comments are closed.