EKIPA PRTENJAČA OSVOJILA FRAPU 2019: Počasni gost bio je Zlatko Dalić !

Velika analiza: GDJE JE HRVATSKA RAFFA U EUROPSKIM OKVIRIMA NAKON 10 MJESECI IGRE
16 rujna, 2019
KOMIŽA: Seniorsko prvenstvo u boćanju za žene 2019.
21 rujna, 2019

EKIPA PRTENJAČA OSVOJILA FRAPU 2019: Počasni gost bio je Zlatko Dalić !

U ponedjeljak, 16. rujna pred punim tribinama na zogu Anđelo u Marini Frapa u Rogoznici, završen je tradicionalni balotaški turnir “Frapa & Karlovačko“. Turnir ima višegodišnju tradiciju, jer nakon završetka turnira Općine Rogoznica, nastavljen je najjači balotaški turnir u Dalmaciji  “Frapa & Karlovačko“.

Na turniru su sudjelovale 22 muške i 16 ženskih ekipa iz cijele Dalmacije. U velikom vrhunskom muškom finalu sastale su se ekipe Šime Prtenjača i Prijatelji. Igralo se na dvije dobivene utakmice do 16 punata. Mnogobrojni gledatelji uživali su majstorskim potezima poznatih hrvatskih boćara Šime Prtenjače, Renata Markoča, Marijana Botice, Luke Žure, Petra Bilokapća i popularnog omiškog asa “Studenog”. U obje utakmice pobjednik se odlučivao zadnjom balotom, to sve govori koliko je finale bilo kvalitetno i neizvjesno.

U utakmici za treće mjesto Galešić je pobjedio Primošten 2:1. Specijalni gost večeri bio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Nakon uručenja nagrada i proglašenja pobjednika, organizator je za sve nazočne ekipe i gledatelje pripremio besplatnu večeru.

Izvor (tekst i fotografija): zadarski.slobodnadalmacija.hr

Comments are closed.