KOMIŽA: Seniorsko prvenstvo u boćanju za žene 2019.

EKIPA PRTENJAČA OSVOJILA FRAPU 2019: Počasni gost bio je Zlatko Dalić !
18 rujna, 2019
Najsnažniji od Trilja prema Kamenskom: MIRO BRADARIĆ MARINERO !
22 rujna, 2019

KOMIŽA: Seniorsko prvenstvo u boćanju za žene 2019.

U Komiži, kao hramu ženskog boćanja u Dačlmaciji je održano prvenstvo Hrvatske za boćarice.

U disciplini bližanje i izbijanje u krug prijavilo se 10 natjecateljica iz tri županije (Primorsko – goranske, Istarske i Splitsko – dalmatinske županije), tj. iz tri kluba (Labin, ŠB Čavle i ŽBK Komiža). U subotu do 21 sat završeno je razigravanje, a poluzavršnica i završnica su se odigrale u nedjelju jutro prema satnici natjecanja. Natjecanje je proteklo u korektnom nadmetanju svih sudionica. Najbolja je na kraju bila Carrolina Bajrić iz BK Čavle-ŠB, druga Nives Jelovica iz BK Labin i treća Rozmarija Karuza iz BK Komiža.

U disciplini par klasično nastupilo je dvanaest parova iz tri županije (Primorsko – goranske, Istarske i Splitsko – dalmatinske županije) iz ukupno šest klubova. Par klasično odigrao se u subotu zaključno sa polufinalnom utakmicom, a finale je odigrano u nedjelju. 

Najbolje u paru su Carrolina Bajrić i Nikol Marelja-Bošnjak iz BK Čavle ŠB, drugo mjesto osvojile su Nives Jelovica i Ria Vojković iz BK Labin, a treće mjesto Eda Laković i Nerina Baletić iz Bk Novigrad. Nakon para odigrano je štafetno izbijanje sa ukupno šest štafeta. Najbolje u štafeti su Labinjanke Nives Jelovica i Ria Vojković, Čavljanke Carrolina i Virginia Bajrić su druge, a treće su također Čavljanke Nikol Marelja Bošnjak i Ira Nimčević.

Medalje i pehare uručila je gradonačelnica Komiže Tonka Ivčević.

Comments are closed.