Finale kultne trojke Omiša: Baćo, Pajo Brkić, Luka Žure i Petar Bilokapić prvaci !

Naklonimo se kralju: GENIJALNI MARIN RIBIČIĆ IZVUKAO NEMOGUĆE !
11 rujna, 2019
FINALE TIJARICE: Miro Bradarić Marinero opet u pobjedničkoj kombinaciji !
15 rujna, 2019

Finale kultne trojke Omiša: Baćo, Pajo Brkić, Luka Žure i Petar Bilokapić prvaci !

Veliko finale trojke Omiša je za nama. Trojka za koju se očekivalo da bi mogla vratiti u egal borbu za Kralja bakelita 2019. Na kraju se ispostavilo da su Luka Žure (1) i Petar Bilokapić (2) samo povećeli svoju prednost na Rankingu. Veliku pomoć su imali u Ivici Paji Brkiću kojem je ovo druga titula u Omišu, kao i Marinu Marušiću Baći, četvrtom igraču koji u finalu nije ulazio u igru, ali je momčad isčupao iz najteže situacije na nadmetanju. Potez genijalnog Luka Žure za povijest kada je protiv jednog od najvećih, ako ne i najvećeg sportskog rivala posegnuo za izmjenom iz snova i dobio utakmicu u sklopu osmine finala.

Taj potez će generacije balotaša nedvojbeno pamtiti kao jednu od najvećih rošada u povijesti igre po staro – dalmatinskim pravilima, ali i po tome što je miljenik omiških navijača bio dio ekipe koja je stigla do titule u njegovom Gradu.

Finale je bilo neizvijesno kroz prvu olovicu prvog seta gdje su Dinko Botica, Ivan Šošić Rico i Veljko Maretić držali rezultatsku neizvijesnost. Kada su se slavodobitnici rezultatski odvojili u igru je ušao Vlado Sabljić i jako dobro odreagirao. Ipak, sve zajedno nije bilo dovoljno za slavlje protiv disponiranog protivnika. Finale je završilo 2:0 (16:8, 16:3).

Bilokapića i Žuru sada očekuje završnica u Rogoznici gdje će pomoć imati u liku i djelu, ni manje ni više nego Renata Markoča.

Comments are closed.