FINALE TIJARICE: Miro Bradarić Marinero opet u pobjedničkoj kombinaciji !

Finale kultne trojke Omiša: Baćo, Pajo Brkić, Luka Žure i Petar Bilokapić prvaci !
15 rujna, 2019
Velika analiza: GDJE JE HRVATSKA RAFFA U EUROPSKIM OKVIRIMA NAKON 10 MJESECI IGRE
16 rujna, 2019

FINALE TIJARICE: Miro Bradarić Marinero opet u pobjedničkoj kombinaciji !

Osim finala Omiša i velikog derbija, odigrano je još jedno finale i to ono na Tijarici. Tamo su Jure Juka Radman, Mate Kesić, Igor Žuljević i Miro Bradarić Marinero imali 11:2 u sklopu trećeg seta i meč loptu, da bi umalo sve izgubili. Ekipa koju predvodi „Ronaldinho iz Otoka“ Marinko Norac Kevo Pike je stigla okrenuti stvari u prednost od 12:13, da bi Marinerovi momci ipak stigli do pobjede.

Sa topnikom iz Rude Jurom Jukom Radamanom titule dolaze same po sebi i Marinero nedvojbeno dobro zna kako slaže momčad. Samo je nekoliko igrača na “touru” koji šutom dobivaju utakmice, a Juka je jedan od najboljih u tom segmentu igre. Kad ih Juka promiješa, često su samo njegove oko bulina i sve to nije slučajno i ima malo veze sa srećom. U Bakelitu nešto oštriji udarac na 30-ak metara dužine i 4 metra širine igrališta generira nešto više “ničijih” lopti ili punata na strani pucača. Radi se naprosto o principu igre.

Kombinacija koju predvodi upravo Bradarić se plasirala i u finale Velića, koje nas očekuje uskoro, upravo kao i završnice odličnih Hana i Rogoznice.

Comments are closed.