Finale Otaka u petak: IGRAČ NADMETANJA FOLK DOLIĆ NANIZAO SVE VELIKANE !

Završnice nadmetanja: ŽELJKO JURIČIĆ I IGOR ŽULJEVIĆ NAJBOLJI U SITNOM !
15 listopada, 2019
BK „Sokol Orbico“ pri kraju opsežnih prirema: IVAN DODOJA POGODIO 40 U BRZINCU !
18 listopada, 2019

Finale Otaka u petak: IGRAČ NADMETANJA FOLK DOLIĆ NANIZAO SVE VELIKANE !

Folk Dolić (lijevo) u društvu jednog od vodećih menađera u balotama Ante Tomaševića

Redale su se zvijezde Bakelita, jedna po jedna. Kraljevi bakelita, jedan po jedan… Ali krenimo redom.

Nadmetanje u Otoku koje organizira odlični Ivan Bašić Mora na pravom je putu ulaska u kremu bakelita. Tretman za igrače je zaista na nivou, uređenje terena i svega oko terena nam govori da “Mora” radi odličan posao. Ostaje pitanje dali će nadmetanje napraviti iskorak u “Grand slam” status iduće ljeto, kako bi igrači osvajači stigli prikupiti naslove za Legende igre i Kuću slavnih balotaša.

Vrijeme nezaustavljivo teče kada je plasman Folka Dolića među legende igre u pitanju. Za to će mu trebati najmanje pet osvojenih najsnažnijih nadmetanja poput Omiša “trojka”, Hana, Brnaza “par”, Turjaka, veličanstvenog Žuja kupa, Rogoznice ili Karakašice “drugi turnir” (to su nadmetanja koja su bila istaknuta kroz 2019. godinu, a koja će biti nadalje i koliko će ih biti, igrači će na vrijeme dobiti informaciju). U svakom slučaju među legende nije lako stići, ali kako ide vrijeme, jednako nezaustavljivo ide i Folk.

On je u kombinaciji sa Tonćem Jerićem poizbacivao sve moguće igrače koji su pretendirali na titulu. Ždrijeb ih nikako nije mazio, Folk “se riješio” nekoliko vrhunskih ekipa dosada, a najteži ispit ovu zanimljivu kombinaciju tek čeka. Jerić iz Folka izvlači svih 100 posto mogućnosti, a dali će to biti dovoljno za slavlje nad dva vodeća igrača na rankingu, publika i javnost Dalmacije će saznati u petak 18.10.2019 u 16:30 sati u “More” u Otoku.

Comments are closed.