Završnice nadmetanja: ŽELJKO JURIČIĆ I IGOR ŽULJEVIĆ NAJBOLJI U SITNOM !

PRVENSTVO HRVATSKE U KRUGU: Nenad Tadić najbolji !
15 listopada, 2019
Finale Otaka u petak: IGRAČ NADMETANJA FOLK DOLIĆ NANIZAO SVE VELIKANE !
16 listopada, 2019

Završnice nadmetanja: ŽELJKO JURIČIĆ I IGOR ŽULJEVIĆ NAJBOLJI U SITNOM !

Igor “Žuka” Žuljević i Željko Juričić

I dok se čeka ulazak Folka Dolića u arenu finala Otoka, dok Joško Mardešić donosi prevagu na jugu, dok Luka Žure čvrsto drži vrh u poretku za kralja bakelita, dok se čeka superzanimljivi početak prve Hrvatske boćarske Volo lige, dok je boćarska javnost ugledala prvi poraz Davora Jelovice koji je konačno pokazao da nešto može i izgubiti ove godine, u Sitnom je odigrano jedno od finala bakelita u Dalmaciji. Tamo je Željko Juričić u paru sa uvijek odličnim Igorom Žuljevićem „Žukom“ stigao do titule.

U Sitnom je već tradicionalno oštra igračka konkurencija i finale nije bilo lako ugledati. Kada se Juričić istog dokopao igru je podigao u brzinu više, za zasluženu titulu. Naši dopisnici iz Sitnog nam prenose da je ekipa „Kumovi“, kako se Žele i Žuka na nadmetanjima nazivaju, od prve do zadnje balote turnira najviše pokazala i zasluženo uzela titulu.

Žuljević je odavno etablirani prvoligaški igrač, čija je klasa nebrojeno puta dokazana. Kako nikada nitko nije osvojio ozbiljan turnir sam, to nebi stigao učiniti ni popularni „Žuka“ bez doprinosa igrača turnira Željka Juričića. Što će ovaj dvojac od zimskih nadmetanja igrati zajedno ostaje nam da vidimo. Što god da igrao malo će se protivnika s njima naigrati.

Comments are closed.