FOLK DOLIĆ DO DESETE POBJEDE ZA REDOM U PARU SA IVICOM BILOKAPIĆEM

MAKARSKA „ZELENKA“ VIDNO NAPREDUJE KAO TURNIR, A MARIO SKAKO KAO IGRAČ
5 svibnja, 2016
Neukrotivi i neobuzdani: JOZO TERZIĆ SKIKALO EFIKASAN. PINĆO DO POLUFINALA
6 svibnja, 2016

FOLK DOLIĆ DO DESETE POBJEDE ZA REDOM U PARU SA IVICOM BILOKAPIĆEM

Folk Dolić 2

Folk Dolić

Urnebesni i vatreni šuter sa Bitelića, Folk Dolić, kao da nema namjeru posustati. Nanizao je i desetog protivnika u nizu. U Košutama je u paru sa Ivicom Bilokapićem ostvario laganu pobjedu. Prvi set je još donekle bio neizvjestan, dok je u drugom topnik počeo balote „lijepiti“ u mjestu, što je bila jasna naznaka brzog kraja utakmice.

S obzirom da je Šimićev niz pobjeda prekinut prije nekoliko dana, igrač u najvećem naletu sada je baš Dolić. Da li će i on ići preko dvadeset pobjeda ostaje nam za vidjeti i ispratiti.

Upoznajmo Ivicu Bilokapića:

Dolićev suigrač je Ivica Bilokapić kojeg šira javnost još nije stigla upoznati putem naših dosadašnjih objava. Osim što je brat Petra Bilokapića kojeg posljednje vrijeme „ljubi“ rezultat pa ga i javnost ima više prilike vidjeti, Ivica je jednako neugodan protivnik i potpuno prekaljen i iskusan balotaš i boćar. Legendarnoj braći „okrugla desetka“ je naprosto u krvi. Oni balotati znaju „od rođenja“. Ivica je sposoban kvalitetno odgovoriti na zahtjeve baš svake pozicije u balotaškoj igri, od prvara, pucača pa sve do korektora. Također, braća Petar i Ivica Bilokapić zaslužuju široku igračku priču kada je u pitanju balotanje i igrači koji su ovaj sport obilježili.

S obzirom da je Dolić u iznimnoj formi, a Bilokapić igrač koji će sigurno dat svoj dio, ovaj dvojac ima šansu otići do kraja. Jedini problem njih i svih ostalih je to što danas takvih imate koliko god hoćete. Nema ekipe u ždrijebu koja misli da neće do kraja. Kako na tom turniru tako i na bilo kojem drugom. Tko će od igrača formu zadržati najduže, tko će je uhvatiti u pravom trenutku, tko će imati najviše znanja i spretnosti pokazat će sezona u cjelini, a rezultat će kao i uvijek biti pravo mjerilo.

Comments are closed.