Tko je najveće otkriće turnira: NIKŠA ARMANDA I DENIS KOVAČEVIĆ

Folk se vraća u formu: DOLIĆ DOMINIRAO BRNAZAMA
4 srpnja, 2016
Opet Penići: TIJESNIH 16:15, 16:15 ZA IVANA I BOŠKA
5 srpnja, 2016

Tko je najveće otkriće turnira: NIKŠA ARMANDA I DENIS KOVAČEVIĆ

Nikša Armanda Denis Kovačević

Nikša Armanda i Denis Kovačević

U Koprivnom nikome od publike ni blizu nije dosadno. Da su Ino Bilandžić i Šimun Bilandžić Ćibo ozbiljan par smo već odavno znali, pa njihova pobjeda nad ekipom koju predvodi Ivica Mornar nije iznenađenje. Ćibo je sveprisutan i očito u jakoj formi.

Iz auta na teren i umalo preokrenuo stvari:

Nakon što su nećak Marko Melvan i Tomo Plazonić gubili 13:3 u trećem setu i bili pred porazom od ekipe predvođene popularnim Matom i Tomom, na zogove je sa velikim zakašnjenjem doletio legendarni stric Gojko Melvan. Tako nezagrijan, ravno iz automobila u teren, okreće utakmicu i ima meč loptu. Pogađa bulina u gotovu partiju koji se odbija od balota u protivničku gotovu partiju. Pa neka neko kaže da Gojko Melvan u balotama ima sreće.

Otkriće turnira i goropadni domaćin:

Potaknuti odličnom jučerašnjom predstavom domaće ekipe u Koprivnom, neki od najozbiljnijih balotaških skauta zaputili su se na terene dan nakon. Razlog je bio jasan. Najbolja domaća ekipa, po nekim mišljenjima, izišla je u arenu. Nikša Armanada i Denis Kovačević pomeli su goste iz Kreševa pred bučnom domaćom publikom.

Jedan od balotaških znalaca koji je vršio zapise i odradio analizu ovog para rekao nam je sljedeće: „Ovo je najbolja domaća ekipa. Mnogi „papirnati“ favoriti na njima će polomiti zube, a ako osvoje turnir, tu iznenađenja nema.“

Comments are closed.