Han ne miruje: FANTAZIJA OD IGRE ZA IVICU BILOKAPIĆA I FOLKA DOLIĆA

Briljantni Mate Kesić: DO POLUFINALA STOBREČA U PARU SA MILIVOJEM PAPIĆEM
14 srpnja, 2016
Prijave do 25.07. nakon mnogo godina čekanja: BALOTAŠKI TURNIR PONOVO U DUGOM RATU
15 srpnja, 2016

Han ne miruje: FANTAZIJA OD IGRE ZA IVICU BILOKAPIĆA I FOLKA DOLIĆA

Folk Dolić Ivica Bilokapić

Ivica Bilokapić i Folk Dolić

Miroslava Žanka Suvog možete voljeti i ne morate (iako je Suvi zaista fenomenalan i neponovljiv zaljubljenik balota), ali turnir na Hanu kojem je on i “otac i majka” mu je „paklen“. Kad ne znate kako organizirati pravi turnir, zovnite „Suvoga“ i nemajte straha. Zbog svega toga na Han svi ozbiljni gostujući igrači sa zadovoljstvom dolaze.

Sinoć su svoj pohod u na ovaj prestižan turnir započeli Ivica Bilokapić i Folk Dolić. Ovi momci su jednu od ekipa iz Koprivnog pobijedili uvjerljivih 2:0 i meč priveli kraju bez iznenađenja. Restoran Fantazija, pod čijim imenom nastupaju, nosi jednako ime kakvo ima razina igre pobjedničkog dvojca. Utakmica je pokazala da je domaći teren velika prednost, jer su ekipe iz Koprivnog dominantne na „svom“ igralištu. Ipak, pohod u goste, a pogotovo na jedan Han može bit jako trnovit.

Za one koji o zvijezdama balota postavljaju dodatne upite, Ivica Bilokapić je brat od velikog igrača Petra Bilokapića i spada u red najboljih igrača sinjskog kraja. Zvijezda sa Bitelića Folk Dolić je toliko osebujan da je stigao i vlastito ime promijeniti. Kako, zašto i iz čega u što, javnost ćemo upoznati u jednoj od idućih objava o ovom srčanom topniku.

Comments are closed.