Ivan Šiško ili Zdravko Zdrave Lijić: TKO JE STIGAO DO PRVE TITULE U KARIJERI?!

Izvještavač za terena propustio primijetiti rezultat utakmice: TKO JE KRIV ZA TO?
24 srpnja, 2016
Odigrali dvije utakmice: MATE, JUKA I ŽUKA NEZUSTAVLJIVI
25 srpnja, 2016

Ivan Šiško ili Zdravko Zdrave Lijić: TKO JE STIGAO DO PRVE TITULE U KARIJERI?!

Josip Gluić Tihomir Bari Barač Boško penić Ivan penić

Penići, Barać i Gluić u ugodnom društvu

Kakav buran balotaški dan je za nama. O derbiju u Koprivnom sve je već rečeno, a izvještaj možete pogledati ovdje.

Osim što su se jučer zaista dobro zabavljali, Mate Pavešković i Ivan Iko Palaversa na Hanu su pobijedili ekipu sa Konjskog. Na terenu do njih su Jure Radman i Igor Žuljević bili bolji 2:0 rezultatom od jedne od najboljih sinjskih kombinacija uopće.

Također, u sklopu Ožujsko kupa prolaz u poluzavršnicu su našli Tihomir Tiho Barač, Ivan Penić, Boško Penić i Josip Gluić.

U Srinjinama se igralištem prošetala ekipa Tonći Čizmić, Boro Kač za cijelih sat i deset minuta. Malo duže je trajalo provlačenje branitelja naslova Bože Vladušića i Siniše Stipića za teških 2:1. A u Stobreču se odvijala prava balotaška drama.

Ivan Šiško ili Zdravko Zdrave Lijić:

Tamo su Ricovi momci poveli u prvom setu finala turnira u sklopu Ožujsko kupa, kojeg su Ivan Šiško, Ante Ljubičić i Ante Ilić rapidno i ekspresno okrenuli u svoju korist. Tada je u igru ušao Ivan Šošić Rico za pobjedu favorita u drugom setu i rezultat 1:1 u partijama. Ipak, treći set pripada domaćinima, a u dvoboju debitanata u finalima između Zdravka Zdrave Lijića i Ivana Šiška, kao pobjednik meča izlazi jučer odlični i mlađi akter od spomenutog dvojca, Ivan Šiško, za svoj prvi osvojeni turnir uopće.

 Htio napustiti igralište pa riješio utakmicu: IVAN ŠIŠKO POGODIO U NAJKLJUČNIJEM TRENUTKU

Ante Ljubičić, Ante Ilić i Ivan Šiško

Comments are closed.