Izvještavač za terena propustio primijetiti rezultat utakmice: TKO JE KRIV ZA TO?

Tražila se karta više: VUKAN I PLAZONJA BOLJI U LJEPOTICI
24 srpnja, 2016
Ivan Šiško ili Zdravko Zdrave Lijić: TKO JE STIGAO DO PRVE TITULE U KARIJERI?!
24 srpnja, 2016

Izvještavač za terena propustio primijetiti rezultat utakmice: TKO JE KRIV ZA TO?

Mate Pavešković Ivan Penga

Mate Pavešković i Ivan Penga

Naš izvještavač sa terena toliko je bio opčinjen likom i djelom dva balotaška „superstara“, da je uspio izvesti nemoguće. Uspio je propustiti primijetiti tko je pobijedio u finalnoj utakmici u Stobreču.

Naime, nakon što su na Hanu završili utakmicu Ivan Iko Palaversa i Mate Pavešković su se zaputili u Stobreč na finale turnira u sklopu Ožujsko kupa 2016. Tamo ih je dočekao rezultat 1:1 u setovima, Mate Kesić i Ivan Penga. Naš suradnik je intervjuirao Matu Kesića, a potom Ivana Iku Palaversu od kojeg je tražio i autogram.

Potpuno nespretno propustio vidjeti tko je pobijedio:

U raspravi sa Matom Kesićom i Ivanom Ikom Palaversom mladić je naprosto zaboravio zbog čega je tu, a meč se za to vrijeme završio. Ivan Penga i Mate Pavešković nisu „savršeni“, ali čini se da oni ovom ipak nisu „kumovali“. Tko je od preostalog dvojca više „začinio“ ili je samo mladić bio previše uzbuđen što je legende upoznao, s obzirom da nije iz balotaškog miljea, i stigao u posjed potpisa jednog od zvijezda, ostatak jutra će dati odgovor.

Jednako tako, čim rezultat utakmice Ante Ljubičić, Ante Ilić i Ivan Šiško protiv Zdrave Lijića, Ivana Šošića Rica, Jure Žižića i Dine Botice saznamo, o istom će javnost biti upoznata.

Mate Kesić nasl

Čovjek koji može turnir osvojiti sa bilo kim – Mate Kesić

Comments are closed.