„IZ RUKE“ ZA PRŠUT I SIR: Finale “Tugara 2018” uz bogat program i muziku uživo

PRVA LIGA: Može li Toni Škrabić Pako odvesti “Gorčinu” na “Final four”?!
13 rujna, 2018
USUSRET OI 2024: Ima li „Bakelit“ snage za iznijeti „Raffu“ do olimpijade?!
13 rujna, 2018

„IZ RUKE“ ZA PRŠUT I SIR: Finale “Tugara 2018” uz bogat program i muziku uživo

Josip Bulić Jure Velić John Bliznac Milivoj Juginović

O Vladi Galiću i Grand Slamu u Turjacima mnogo je toga rečeno, a već je svima nama i samom Vladi stigao brz odgovor iz Tugara. Tamo fantastični Josip Bulić ne prestaje uvoditi inovacije.

Naime, u subotu u 18:30 će se u Tugarama odigrati finalna utakmica između ekipa koje predvode Toni Bašić sa jedne strane i Ivan Pirić sa druge strane. Dakle, dubrovci protiv nakličana. Bašić je nakon finala osmislio bogat program, a sve će popratiti „Anita i Malo vitra“.

Nova igra za mnogobrojnu publiku za pršut:

Nakon finalne utakmice navijači će moći okušati točnu ruku i oštro oko u jednoj igri, koja je novina u balotama, a zove se „Skini bulina“. Naime, na drugoj crti će biti postavljen bulin. Svi prijavljeni „tukci“ će imati jedan probni pokušaj iz zraka ili „iz ruke“ s ciljem da tog bulina pogode. Nakon tog probnog pokušaja, slijede dva pokušaja pogotka u bulina koja će se računati za poredak “tukaca”. Onaj kome to uspije najviše puta, ili jedan put, ukoliko taj igrač koji pogodi bude ujedno i jedini kome je to uspjelo, za nagradu dobiva pršut i sir. Fantastično.

Tugare sa snovima o „Grand Slamu“:

Josip Bulić se obratio javnosti povodom finala: „Najprije hvala svim sudionicima nadmetanja, na čelu sa mojim prijateljem Johnom iz Švedske, na sudjelovanju. Sve njih pozivam na veliku feštu u sklopu finala u subotu. Biti će tu mnogo dobre zabave uključujući utakmicu finala i tuču za pršut kao vrhuncima večeri, u sklopu igre Skini bulina. Osim toga publiku će zabavljati popularni bend. Također, drago mi je vidjeti da momci iz Turjaka na čelu sa Vladom Galićem rade dobre projekte, ali i mi Tugarani imamo potencijala za jednu sličnu priču. Nadamo se da ćemo uspjeti posložiti kockice do početka travnja 2019 i igračima ponuditi 3000 bodova iduće ljeto, u zbroju sa bonus bodovima za Ranking igrača bakelita. To bi ponovo dovelo dubrovce, nakličane, tugarane, gaćane, srinjane, ali i sve druge igrače Dalmacije u Tugare nakon dugih 18 godina“.

Tugare je lokacija „di je sve počelo“ i Josip Bulić je nedvojbeno ovog momenta najbolja moguća solucija za ovo prekrasno mjesto u srcu Poljica kada je u pitanju razvoj balota kao sporta. Ukoliko Tugare podrže Josipa u njegovim naumima, iduće godine će i Tugare dobiti svoj „Grand Slam“.

Comments are closed.