PRVA LIGA: Može li Toni Škrabić Pako odvesti “Gorčinu” na “Final four”?!

Još nekoliko dana za prijave: TURJACI – PAR (2+1), 12/5/2/1 I VEČERA ZA SVE EKIPE
13 rujna, 2018
„IZ RUKE“ ZA PRŠUT I SIR: Finale “Tugara 2018” uz bogat program i muziku uživo
13 rujna, 2018

PRVA LIGA: Može li Toni Škrabić Pako odvesti “Gorčinu” na “Final four”?!

BK Gorčina

Treninzi prvoligaša samo što nisu počeli za nadolazeću sezonu, a još se nisu segli dojmovi od one prošle. Tamo je boćarski klub „Gorčina“ na čelu sa Tonijem Škrabićem Pakom i ostalim omiškim gusarima u posljednji trenutak stigla izboriti ostanak u prvoj boćarskoj lizi.

Nastupao teško ozljeđen i pod blokadama:

Jedan od junaka tog uspjeha omiškog kluba, uz Branka Ćubelu, Tonća Jurjevića i ostale igrače kluba je legendarni boćar iz Brela Toni Škrabić. Njemu su liječnici sugerirali da je operacija leđa jedna od solucija. Ipak, Pako je odlučio pomoći svojim suigračima u borbi za očuvanje ranga natjecanja, jedva hodajući, šapajući i trpeći nesnosne bolove.

Pako ima svoja igrališta pored kuće:

Ove sezone Pako je u mnogo boljem stanju i već je počeo sa treninzima na privatnim , prekrasno uređenim, terenima u Brelima, pedesetak metara od svog doma. Dva, tri ili pet sati treninga njemu ne predstavlja nikakav problem. Sve to da bi Gorčina, ako se stvari poklope, izborila „Final four“, tj. nadmetanje četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj.

Budu li momci slijedili ovog predanog sportaša i boćara, sve su opcije otvorene. Prva liga će ove godine očito biti nikad zanimljivija.

Pako

Comments are closed.