Vratili se iz 4:14 ponora: TONI, ZVONE I ĐELA ZA PREOKRET

Izniman uspjeh i priznanje: „SLOBODNA DALMACIJA“ O BALOTAMA
26 svibnja, 2016
Diljem Dalmacije: BILOKAPIĆU DERBI, NOVACI OBILJEŽILI BURAN BALOTAKI DAN
27 svibnja, 2016

Vratili se iz 4:14 ponora: TONI, ZVONE I ĐELA ZA PREOKRET

Toni Đela i Zvone

Toni Bašić, Zvone Čotić i Anđelko Domikulić Đela

Sinoć je bilo ferkventno na svim važnijim igralištima u regiji, a malo ozbiljnih balotaša miruje. Čeka se drugo polufinale Karakašice, ali nam do tada ostala igrališta nude prave utakmice, nikome se na nijednom turniru ne ispada.

U Stobreču su Toni Bašić, Zvone Čotić i Anđelko Domikulić Đela protiv tvrde kaštelanske ekipe predvođene još jednim rođenim i fenomenalnim pucačem „Jalom“ izvukli ono što se puno ćešće gubi nego dobiva. I sve to nakon što su u prvom kolu već izbacili jednog od kandidata za titulu jako lagano. Naime, momci su ušli u problem već u startu i izgubili prvi set. Briljirali nisu ni u drugom kojeg su dobili na iskustvo, a par Bašić, Đela po prvi je put pokazao znakove nervoze u međusobnoj komunikaciji.

Zvone Čotić za spas:

Početkom treće partije u igru ulazi Zvone Čotić. Međutim kaštelani izlaze na vrtoglavih 4:14!. Imali su i ozbiljnu priliku za okončati utakmicu koju nisu iskoristili. U furioznoj završnici Zvone i Đela izlaze na 15:15. Gosti čak ostvaruju i prednost balota u posljednjem odigravanju. Međutim, Čotićev pogodak u teškoj situaciji i Domikulićevo dobro odigravanje druge i treće balote donose pobjedu.

Comments are closed.