Jesenice od jutra: PUBLIKA IMALA PRILIKU UPOZNATI NIKOLU KAPITANOVIĆA

Mida, Jokac, Gren i kliško-žrnovski „klan“: MODRIĆU, TENŽERI I TOMAŠEVIĆU GLAVICE
7 studenoga, 2016
Juriša, Livi, Pešo i Pleić u Stobreču: GASIĆ I FILIPOVIĆ U SLAVILI JESENICAMA
9 studenoga, 2016

Jesenice od jutra: PUBLIKA IMALA PRILIKU UPOZNATI NIKOLU KAPITANOVIĆA

nikola-kapitanovic-2

Paško Matas i Nikola Kapitanović

Jučer je program u Jesenicama krenuo jako rano. Razlog tome je početak samačkog turnira, koji se održava paralelno sa turnirom parova, a u Romea Tomaša čekanja nikakvoga nema.

Publika je jučer imala priliku upoznati nekoliko mladih zaljubljenika u balote. Između ostalog i Nikolu Kapitanovića u kombinaciji sa Paškom Matasom. Za one rijetke koji još ne znaju, Nikola bakelit igra iz čiste i potpune razonode, obzirom da je potpuno posvećen boćanju. To posvećen znači da se sigurno radi o najvećem istinskom sportašu (redoviti treninzi, strogi režim prehrane) među balotašima i boćarima, koji boćaju na ovom prostoru gdje je bakelit mnogo zastupljeniji od boćanja, a i nedvojbeno jednom od nekoliko najkvalitetnijih brzinaca u Hrvatskoj.

Radnik bez premca stigao je odigrati i nešto bakelita, a u Jesenicama je njegova ekipa stigla do uvjerljive pobjede.

Prije Kapitanovića na terenu u Jesenicama su se igrala dva pojedinačna meča u kojima su slavili momci iz Sitnog Gornjeg. Najzanimljivije je u cijeloj priči to da su oba igrača imali voditelje kao u tenis meču Davis cupa. Naime, popularnom Anti Vujiću Vuji na klupi je sjedio Nikola Bratim Niđo, dok je Toni Gruica imao još iskusnijeg asa iza sebe u liku legendarnog Nediljka Bratima Dunde.

img-20161107-wa0004

Toni Gruica

Comments are closed.