Mida, Jokac, Gren i kliško-žrnovski „klan“: MODRIĆU, TENŽERI I TOMAŠEVIĆU GLAVICE

Titula za „Triva trans“: MARKO PLAZONJA I TONI BAŠIĆ NAJBOLJI NA GREBENU
6 studenoga, 2016
Jesenice od jutra: PUBLIKA IMALA PRILIKU UPOZNATI NIKOLU KAPITANOVIĆA
8 studenoga, 2016

Mida, Jokac, Gren i kliško-žrnovski „klan“: MODRIĆU, TENŽERI I TOMAŠEVIĆU GLAVICE

dario-tenzera-gren-josko-modric-jokac

Dario Tenžera i Joško Modrić

Najavljena jučerašnja kiša ipak nije omela balotaše da odigraju nekoliko vrlo važnih mečeva, bez obzira što je finale Omiša odgođeno zbog iste u posljednji trenutak. Kiša nije padala, ali organizator nije želio ništa prepustiti slučaju i ugroziti toliko važnu utakmicu.

Za to vrijeme i prije kiše, Milivoj Juginović Mida stigao je pobijediti Damira Delića Lolu u derbiju pojedinaca. Rezultat je svojevrsno iznenađenje, jer Lola spada u uži krug favorita turnira, bez obzira na izniman kvalitet koji Mida posjeduje.

Najvažniju utakmicu dana pobijedili su Dario Tenžera Gren i Joško Modrić Jokac (Ante Tomašević Murika treći igrač, igrao nekoliko utakmica dosada) u finalu Glavica protiv Janka Devića i Ivice Bilokapića. Dević i Bilokapić su imali svoje šanse u oba seta, koje nisu iskoristili, a Gren i Jokac nakon osvajanja Hana ponovno potvrđuju klasu. Također, ovom pobjedom sinjski se dvojac probio u „Top 16“ igrača u regiji po „dalmacijabalote.com“ za 2016.godinu (na diobu 11. i 12.mjesta) i to potpuno zasluženo. Najzanimljiviji dio priče je taj da je Tenžera na spomen kiše otišao po kišobran (vidi na fotografiji), što je trik koji je „prepisao“ od dosjetljivog Romea Tomaša.

Kad smo kod Romea Tomaša, u Jesenicama su do pobjede stigli Luka Boban, Leo Vetma i Marko Kovačević protiv ekipe u sastavu Predrag Vuković i Mario Kalac. Ovaj kliško-žrnovski balotaški klan, kako ih Tomaš voli nazvati, tradicionalno u Jesenicama ide daleko u turnir, pa se isto očekuje i ove godine.

leo-vetma-marko-kovacevic-luka-boban

Marko Kovačević, Leo Vetma i Luka Boban

Comments are closed.