John produžuje boravak?! VIĐEN U PREGOVORIMA SA LEGENDARNIM ZDRAVKOM KATUŠIĆEM ŠVABOM

Podstranjci uspješni na Mastersu u Brnazama: ČURA I SABLJIĆ DO POBJEDE
13 rujna, 2016
Pogodio bulina za 5 punata i pobjedu: FENOMENANI ŠUTER ŠPIRO GRUICA
14 rujna, 2016

John produžuje boravak?! VIĐEN U PREGOVORIMA SA LEGENDARNIM ZDRAVKOM KATUŠIĆEM ŠVABOM

john-jozo-bliznac-zdravko-katusic-svabo

“Šved” i “Švabo”

Dok su se na Kacunaru vršili sastanci na najvišem mogućem nivou, a da je pritom iz odličnog Dragana Šiška nemoguće izvući bilo kakvu informaciju, jedinstveni John nije mirovao. Spoj njega i medija je, malo je reći, savršen.

Da je popularni John, Jozo Bliznac, veliki zaljubljenik u balote već smo se uvjerili. Kad su svi mislili da je na putu u Švedsku, desio se iznenadan preokret. Naime, viđen je u društvu legende kako dogovara roster za neki od turnira. O čemu se zapravo radi, o kojim turnirima i dali je ovo samo dio spektakla za publiku od strane njihovog ljubimca prije odlaska, vidjet ćemo.

Balotaški milje bruji o dvije „ruke“, vrše se i rekonstrukcije:

Što su momci Joška Modrića Jokca trebali raditi na Mastersu prije neku večer, i dali je Miroslav Žanko Suvi trebao valjati ili pucati glavna je tema Sinja i okolice. Teško je suditi Jokčevo zvanje, a na kraju je izostao učinak, kako god okrenete.

Učinak je izostao i u Omišu, a pozicija bulina i Plazonjine balote od prije par dana iz meča Vukan/Plazonja i distanca između dva predmeta bila je predmat rekonstrukcije do dugo u noć. Sve je to dokaz koliko su dalmatinci na jedan način „ludi“ za ostavštinom svojih predaka. Fenomenalno.

rekonstrukcija-1

Rekonstrukcija i umanjena verzija distance balote i bulina

Comments are closed.