Podstranjci uspješni na Mastersu u Brnazama: ČURA I SABLJIĆ DO POBJEDE

Prošli i drugi teški derbi, a tek u 32: BAKAJI I VRGORČANIMA DERBI
13 rujna, 2016
John produžuje boravak?! VIĐEN U PREGOVORIMA SA LEGENDARNIM ZDRAVKOM KATUŠIĆEM ŠVABOM
13 rujna, 2016

Podstranjci uspješni na Mastersu u Brnazama: ČURA I SABLJIĆ DO POBJEDE

cura i sablja thumb

Ivan Čurković Ćura i Vlado Sabljić

Jedno od igrališta koje je potpuno otporno na kišu je ono u Brnazama, s obzirom da je natkriveno, a kompleksu daje dodatnu kvalitetu. Još kad imate Petra Vučkovića Peju kao lice turnira, uspjeh vam je zagarantiran. Peja naprosto turnire vodi besprijekorno.

Masters je takav da je svaki meč derbi, a loših ekipa nema. U sinošnjem dvoboju potpunu kontrolu meča imala je ekipa iz Podstrane koja je ostvarila pobjedu 2:0, a koju predvode Vlade Sabljić i Ivan Ćurković Ćura.

Sve je spremno za spektakl na Tijarici:

Četvrtak se čeka, s obzirom da donosi dvoboj Hrvoja Milavića i Jure Stanića protiv Mate Kesića i Petra Bilokapića. Ukoliko se baš ovaj turnir završi među prvima, a pobjednik ovog dvoboja ga osvoji, regija i „Ranking” balotaša će dobiti novog lidera. Ulog je izrazito velik, a brojni obožavatelji balota su već najavaili svoj dolazak na utakmicu.

Sinoć su Stanić i Milavić 3:16 izgubili prvi set. Međutim, serijom 32:4 dobili su druga dva za plasman u poluzavršnicu. Za Kesića i Bilokapića, na jedan način, ovo je „must win“ utakmica. Kakav će ista donijeti rezultat, jedva čekamo vidjeti.

Comments are closed.