Još dva i pol tjedna: ROK ZA REGISTRACIJU RAFFA IGRAČA I KLUBOVA !

Već od 15.5.2021 ! GRAND SLAM U KREŠEVU – KATUNI ! Ovaj dvojac traži štih prošlosti…
23 siječnja, 2021
ZAOSTALI SUSRETI 5. KOLA 1. HBL SKUPINA SJEVER: Istra i dalje neporažena, prvi bodovi za Kukuljanovo !
24 siječnja, 2021

Još dva i pol tjedna: ROK ZA REGISTRACIJU RAFFA IGRAČA I KLUBOVA !

Članovi komisije za razvoj raffa boćanja u Hrvatskoj

Obavijest objavljenu na web stranicama boćarskog saveza županije Splitsko – dalmatinske prenosimo u cijelosti:

Do 10.02.2021  – Prijelazni rok (od 29.12.2020) 1.HRL (prve Hrvatske boćarske raffa lige)

Do 10.02.2021  – Period za registraciju novih igrača i klubova (od 29.12.2020)

Poštovani predstavnici klubova, Hrvatski boćarski savez je prije godinu i pol izradio standardizirane obrasce za registraciju igrača i klubova, koji su jednakog izgleda i sadržaja za sve županijske saveze i sve lige. Stoga je potrebno:

1.ISPRINTATI (sa ove web stranice) točan broj obrazaca za registraciju koliko planirate registrirati igrača za iduću sezonu (osim za one igrače za koje je obrazac popunjen prošle ili predprošle sezone, a za igrače koji ne mijenjaju klub), kao i isprintati obrazac za registraciju kluba.

2.Isprintane obrasce POPUNITI, POTPISATI i OVJERITI (pečat), kao i ispisnice koje vam dostave igrači koji će iduću sezonu igrati za vaš klub, a bili su članovi nekog drugog kluba koji se očitovao da će sudjelovati u trećem izdanju 1.HRL, te popuniti, potpisati i ovjeriti i obrasce za registraciju kluba.

3.Tako popunjenu dokumentaciju DOSTAVITI NA ADRESU SAVEZA ili tajniku osobno (ili ubaciti u poštanski sandučić u Ulica slobode 16, , Split, Gripe), a u svim slučajevima kontaktirajte tajnika saveza (BSŽSD) dan prije dostavljanja dokumentacije na broj 095/381-5500.

Obrasce preuzmite u tekstu ispod, uz napomenu: IGRAČ ISPISNICU OD KLUBA ZA KOJI JE REGISTRIRAN MOŽE PISMENO ZATRAŽITI U BILO KOJEM TRENUTKU SEZONE, PA I PRIJE PRIJELAZNOG ROKA I ROKA ZA REGISTRACIJU. Ukoliko ne postoje pravne zapreke (Ugovor igrač-klub, i sl.) klub je ispisnicu igraču dužan izdati. Ukoliko klub igraču ne izda ispisnicu tada igrač, ukoliko nije ugovorom vezan za klub ima opciju na adresu kluba preporučenom poštom poslati popunjen obrazac “Ispisnica” te potvrdu pošte dostavi tajniku saveza s tim da žig pošte mora biti zaključno sa datumom 10.02.2021. Ukoliko klub ne priloži pravovaljani ugovor sa igračem deponiran u HBS, igrač se smatra slobodnim igračem i nadležni županijski savez mu je dužan izdati ispisnicu. Igrač koji prikupi navedenu dokumentaciju, u tekućem ili prvom idućem prijelaznom roku (ako mu tekući prođe) se u mogućnosti registrirati za novii klub.

1.        OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE KLUBA (obvezno za sve klubove)

2.A.     OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE IGRAČA/ICE (za nove boćare, tj, za igrače kojima je ova registracija prva registracija) – Osim pravilno popunjenog obrasca, potrebno je dostaviti i FOTOGRAFIJU IGRAČA/ICE.

2.B.     ZAHTJEV ZA IZDAVANJE ISPISNICE (igrač koji mijenja klub u prijelaznom roku – do 10.02.2020)

2.B.1.  ZAHTJEV ZA IZDAVANJE BRISOVNICE  (za igrača sa ispisnicom koji prelazi u klub koji je član nekog drugog županijskog saveza)

3.         ZAHTJEV ZA REGISTRACIJOM SVIH IGRAČA/ICA (skupno za sve igrače kluba, odnosno igrači koji će za klub nastupati u idućoj (narednoj) sezoni, tj za koje klub posjeduje pravovaljanu ili ispisnicu (ako igrač mijenja klub) ili obrazac za produženje registracije igrača (ako igrač ne mijenja klub)

4.         ZAHTJEV ZA DVOJNU REGISTRACIJU IGRAČA/ICA (za igrače juniore, rođene 2002.godine ili mlađe koji igraju u dva kluba različitog ranga natjecanja).

U Ured HBS-a (ne u ured županijskog saveza) klub šalje pravilno popunjeni obrazac zahtjeva za registraciju voditelja i fotografiju u digitalnom obliku mailom ili whatsapp tehnologijom (nakon eventualno telefonskog dogovora sa nekim iz ureda HBS-a, ili sa glavnom tajnicom ili sa administrativnom tajnicom).

5.         ZAHTJEV ZA REGISTRACIJU VODITELJA KLUBA

Eventualno dodatna pitanja u vezi Raffa boćanja možete uputiti i “Predsjedniku komisije za razvoj raffa boćanja u Hrvatskoj”: gosp. Zoran Nasić (iz BK Pržina Turjaci) ili “Povjereniku za raffa boćanje u BSŽSD” gosp. Svemiru Drliću (iz BK Solin), kao i ostalim članovima komisije za razvoj raffa boćanja.

Aktualni prvaci Hrvatske, BK “Gorčina”, i kandidati za boćarsku raffa ligu prvaka 2021 !

Comments are closed.