Jukinim momcima finale kultne trojke Omiša: I DOMAĆINU IZNIMNO VELIKI USPJEH

Može li 20 različitih igrača u 4 velika finala: FURIOZNI ANTE DOMNJAK I JOŠKO MODRIĆ
21 srpnja, 2017
VELIKA ANALIZA: Može li „originalni kralj“ i popularni „Vuk“ zadržati „krunu“ do kraja?!
24 srpnja, 2017

Jukinim momcima finale kultne trojke Omiša: I DOMAĆINU IZNIMNO VELIKI USPJEH

Petar Bilokapić Igor Žuljević Jure Juka Radman Marijan Botica

Lucidne odluke kapetana ekipe Jure Juke Radmana prije polufinala, a onda i finala donijele su njemu i njegovim momcima pobjedu na prestižnoj Omiškoj „trojci“. Naravno, momci su u procesu morali i odigrati neke briljantne poteze, poput pogođenog bulina iz zraka od strane Petra Bilokapića u polufinalu. Prije samog polufinala Juka se u najvažnijoj utakmici turnira odlučio za opciju po kojoj je na klupi ostao genijalac iz Rude Marijan Botica, da bi u finalu Juka sam sebe posjeo sa strane. I u svemu navedenom pogodio. Istini za volju, da je Juka sudjelovao u finalnoj utakmici domaćin je mogao rezultatski proći samo još gore, obzirom na blijedu igru koju je prikazao, a sama utakmica je, u skladu sa navedenim, završila rezultatom 2:0.

Ipak, za Mirka Jerončića, Antu Jerončića, Branka Bunju i Ranka Stanića finale Omiša je uspjeh karijere. Bez jakog tempa na prvaru ovi momci teško mogu parirati najboljima. Taj tempo su imali tokom čitavog turnira i tako sve do finalne utakmice. Finale je ponudilo nešto drugačiju priču i poraz je bio neminoivan. Domaća publika zaista prepunog Omiša bodrila je poraženu momčad do zadnje balote.

Za najboljeg igrača Omiša „neovisno višečlano povjerenstvo“ imenovalo je posljednjeg člana pobjedničke ekipe Igora Žuljevića, koji je dio svojih briljantnih izvedbi „odradio“ sa štakom u ruci, obzirom na ozljedu koljena koju nije u potpunosti zaliječio. Žuljević je titulu ponio više nego zasluženo.

Igor Žuljević 3

Mirko Jerončić Ante Jerončić Vujo Ranko Stanić Branko Bunja

Jure Juka Radman

Ante Jerončić Vujo

Igor Žuljević

Comments are closed.