Može li 20 različitih igrača u 4 velika finala: FURIOZNI ANTE DOMNJAK I JOŠKO MODRIĆ

Otac i sin u finalu na suprotnim stranama: JOZO BAŠIĆ I IVAN BAŠIĆ GILE
7 srpnja, 2017
Jukinim momcima finale kultne trojke Omiša: I DOMAĆINU IZNIMNO VELIKI USPJEH
24 srpnja, 2017

Može li 20 različitih igrača u 4 velika finala: FURIOZNI ANTE DOMNJAK I JOŠKO MODRIĆ

Joško Modrić Jokac Ante Domljak

U ovom trenutnku je gotovo nemoguće pronaći mjesto, grad ili zaseok u regiji koje nema neke svoje balotaške junake obzirom da se balota na „bezbroj“ dalmatinskih igrališta svaki dan od trenutka kada temperatura zraka to dozvoli neumornim igračima.

Četiri velika nadmetanja, balotaškim žargonom „grand slama“, bliže se svome kraju, a ono što bi se u teoriji moglo dogoditi jest da osam upražnjenih mjesta u navedena četiri različita finala zauzme osam različitih ekipa. Za to će regiji trebati malo sreće u ždrijebu polufinala Omiša, točnije da se braća Mirko Jerončić i Ante Jerončić ne susretnu sa Rinom Vučkovićem, Tonćem Jurjevićem i Ivicom Bilokapićem. Za drugi dio posla su se sinoć u Brnazama pobrinili svojim furioznim nastupom odlični Ante Domnjak i Joško Modrić. Oni su se pobjedom plasirali u finale, te stigli do prvih ovogodišnjih bodova za „Ranking“. U finalu će im se suprostaviti neumoljivi Tonći Jerić i Denis Ramljak, a detaljni izvještaj sa finala očekujemo ovog vikenda.

U finalu Stobreča gledati ćemo urnebesnog Milivoja Papića u kombinaciji sa odličnima Ivanom Ikom Palaversom i Matom Paveškovićem protiv fantastičnih Jure Radmana, Marijana Botice i Igora Žuljevića.

Na Kacunaru nas čeka spektakl između „juniora“ Stipe Pivčevića, Duje Pirića i Nina Mrše protiv prekaljenih Luke Žure i Mate Kesića. Publika potpuno ispunjenog Kacunara će nedvojbeno biti na strani mladih nada, a priča mjeseca bi nedvojbeno bila da u 4 različita finala vidimo 20 potpuno različitih igrača. Kako će se sve skupa rasplesti ispratite u danima pred nama.

Ante Jerončić Vujo

Ante Jerončić Vujo

Comments are closed.