Rico, Melvan odgođeno, tetak Roko superioran: DANE, BUZOV I VICE ZA SENZACIJU

Junaci dana: VLADO SABLJIĆ I IVAN ĆURKOVIĆ ĆURA DOBILI DVA MEČA
8 kolovoza, 2016
Kakav „show“: „INTERNACIONALCI“ IZ AUSTRALIJE IZGUBILI 0:16 0:16 U POTRAVLJU
9 kolovoza, 2016

Rico, Melvan odgođeno, tetak Roko superioran: DANE, BUZOV I VICE ZA SENZACIJU

Luka Žure Roko Mužinić

Luka Žure i tetak Roko Mužinić

Utakmica u kojoj su se Gojko Melvan i Ivan Šošić Rico trebali pojaviti kao suigrači trebala se igrati sutra u Žrnovnici. Ipak, s obzirom da je protivnik zauzet obvezama omiljenog nam nogometnog kluba i ponosa regije, meč je odgođen, a javnost će biti upućena u novo vrijeme odigravanja utakmice koja će obilježiti povijest balotanja.

Također, u sklopu nepredvidivog Ožujsko kupa 2016 desila se prava senzacija gdje je ekipa „Skelin“ u sastavu Vice, Buzov i Dane Buljan ostvarila plasman u završnicu u Sinju protiv jako favoriziranog protivnika i ekipe koju predvodi odlični Marko Plazonja. Plazonja se za poraz odmah iskupio u Koprivnom, o čemu više pročitajte ovdje.

Tetak Roko u Areni Žrnovnice:

Nakon saznanja o odgodi u nastavku programa u Žrnovnici nikako nije bilo nezanimljivo. Naime, tetak Roko Mužinić (Luka Žure nećak), koji je prava institucija i hodajuća balotaška enciklopedija, našao se u areni Žrnovnice i to ni manje ni više nego sa spomenutim nećakom. U Rokovim godinama svaka turnirska utakmica je „praznik“ balota. Bez obzira na dob, Roko je uvijek spreman dati svoj valjački obol, pogotovo u paru sa nećakom i na igralištima koje poznaje. Ono u Žrnovnici je jedno od takvih, a 72-ogodišnji potpuno vitalni Ratko Kovačević je dobio oštru konkurenciju. Ekipa se plasirala dalje bez većih problema.

Luka Žure Roko Mužinić meta

Tetak Roko u krupnom kadru

Comments are closed.