Juri Škokiću drama Koprivnog: VLATKO BAN, BOŽE RIBIČIĆ I SINJSKI RONALDO

Poznat prvi finalist Hana: U GLAVICAMA “GLJEV”, JANKO DEVIĆ I IVICA BILOKAPIĆ
23 listopada, 2016
Marin i Toni Gruica, Han, Omiš, Kacunar: ODIGRANA TRI VAŽNA ČETVRTFINALA
25 listopada, 2016

Juri Škokiću drama Koprivnog: VLATKO BAN, BOŽE RIBIČIĆ I SINJSKI RONALDO

Jure Škokić2

Jure Škokić

Igrališta ni blizu jučer nisu mirovala. Štoviše, produžena sezona traje i dalje, a kraj joj se ne nazire.

Sinjski „portugalac“ Mario Milan Odža i Marijan Botica su drugi polufinalisti Glavica (Mrkan). U četvrtfinalu su pobijedili Zvonu Vuku i „Bracu“ rezultatom 2:1. Prvim setom su dominirali. U drugom setu su izgubili na način da je Botica zbog nešto lošijeg pucanja u toj fazi utakmice morao na prvara. U trećem setu je Botica „cikavao“, a Milan pogađao za uvjerljivu pobjedu.

U jednom od dva derbija dana, Tonći Jerić i Hrvoje Milavić, pobijedili su Igora Žuljevića i Juru Juku Radmana 2:0 na Kacunaru. Dok su u drugom Ante Maleš, Petar Bilokapić i Veljko Maretić pobijedili Sinišu Stipića, Joška Modrića Jokca i Daria Tenžeru 2:0 u Dicmu.

U Koprivnom se prije svega toga odvijala prava drama u kojoj je ekipa koju predvodi Jure Škokić izborila finale nakon 15 minutnog mjerenja posljednjeg (dvanaestog) punta, pri rezultatu 11:11 u trećem setu. U nedjelju će se momci u finalu susresti protiv ekipe koju predvode Božo Rogošić, Vlatko Ban i Luka Žure. Publike u Koprivnom i dalje ne manjka, a u nedjelju se očekuje ispunjen auditorij.

Od ostalih rezultata izdvojimo pobjede Mate Paveškovića i Ivana ike Palaverse na Kacunaru protiv Roka Aljinovića, Zvone Čotića i Milivoja Juginovića Mide, kao i još jednu odličnu pobjedu legendarnog Bože Ribičića „Boće“ u Makarskoj, kojemu ni godine nisu prepreka na putu ka pobjedama.

Maleš

Ante Maleš

mario-milan-odza

Novi “image” Maria Milana

Comments are closed.