Poznat prvi finalist Hana: U GLAVICAMA “GLJEV”, JANKO DEVIĆ I IVICA BILOKAPIĆ

Što nas čeka do kraja Hana: PUTNIK, MODRIĆ, TENDŽERA ILI VUKAN, MORA, VUK
22 listopada, 2016
Juri Škokiću drama Koprivnog: VLATKO BAN, BOŽE RIBIČIĆ I SINJSKI RONALDO
24 listopada, 2016

Poznat prvi finalist Hana: U GLAVICAMA “GLJEV”, JANKO DEVIĆ I IVICA BILOKAPIĆ

janko-devic-ivica-bilokapic

Janko Dević i Ivica Bilokapić

Nikola Šamadan je stigao do uspjeha karijere na jednoj od lokacija u Glavicama na kojima se turnirski balota i to u paru sa Denisom Ramljakom. Konjsko je na nogama, a čeka se titula za ovog entuzijasta i ljubitelja balota. Još napetije bilo je nekoliko kilometara zapadnije.

Također, u Glavicama, kod Mrkana, su igrač utakmice Ivica Bilokapić i jako dobri Janko Dević u sklopu ekipe Gljev, slavili protiv Maria Gašpara i Siniše Stipića rezultatom 2:0 i tako se kao prvi plasirali u polufinale. Prvi set bio je potpuno neizvjesan. Ipak, Bilokapić i Dević su imali nešto viši nivo igre tokom čitavog meča, što su 16:6 pobjedom u drugom setu samo potvrdili.

Par koji je gotovo nezaustavljiv u ovom momentu je Dario Tenžera Gren i Joško Modrić Jokac. Dok se čaka odigravanje zaostale utakmice četvrtfinala Hana, ovaj dvojac nikoga i ništa ne čeka. Oni su se pobjedom 2:0 u prvom polufinalu, a protiv ekipe koju predvodi Marko Putnik plasirali u finale Hana. Tamo ni blizu nemaju namjeru biti statisti i promatrači. Uz navedeno, obojica su u završnicama nekoliko turnira, a u slučaju osvajanja titule na Hanu, ovaj dvojac mogli bi vidjeti među najuspješnijim igračima regije po „dalmacijabalote.com“ u godini.

Nikola Šamadan

Nikola Šamadan

josko-modric-jokac-dario-tenzera-gren

Prvi finalisti Hana Jokac i Gren

Comments are closed.