Kakvi frajeri: LUCIDNI ANTE LJUBIČIĆ POVEO SVOJE MOMKE U VELIKI PREOKRET

Dugopolje prijave do 22.07.: NAKON KOPRIVNOG OZBILJAN TURNIR I U DUGOPOLJU
18 srpnja, 2016
Tko na koga nego svoj na svoga: OTAC NA SINA, KUMČE NA KUMA
19 srpnja, 2016

Kakvi frajeri: LUCIDNI ANTE LJUBIČIĆ POVEO SVOJE MOMKE U VELIKI PREOKRET

Ivan Šiško Ante Ljubičić Ante Ilić meta

Ante Ljubičić, Ante Ilić i Ivan Šiško

Kao da publici Stobreča nije bilo dovoljno uzbuđenja iz finala turnira koji se održavao dan prije, pa je ista opet svjedočila fenomenalnoj utakmici.

Neće da sluša:

Kako i nebi bilo zanimljivo, kad je prva izjava Ante Ilića nakon pobjede bila; „Neće da sluša, drugi put ću zvat sve suprotno“. Mislio je na svog suigrača fenomenalnog i lucidnog Antu Ljubičića, koji je dominirao utakmicom, ali na sebi svojstven način, a ne na Iliću svojstven način. Dinamičnu trojku čini još mladi i jučer odlični Ivan Šiško.

Htio napustiti igralište:

Momci (Ilić i Ljubičić) su toliko uigrani da je Šiško na 15:11 u prvom setu htio napustiti utakmicu. Ipak strasti su se smirile, a momcima je išlo polovično. Ušlo se u treći set, a tamo su se našli u velikom minusu od 14:10.

Briljantni potezi:

Na 14:10 u izjednačenom meču, tamo gdje je Ante Lubičić doveo dva punta u gumi u odigravanju u kojem je bila borba za punat, zaista je nevjerovatno. Nakon ta dva vanserijska poteza, još je protivniku stigao najaviti da se „dolje“ igra zadnja ruka. I pogodio.

Naime, na prvu Ilićevu balotu protivnik baca svih šest balota. Ljubičić „kao iz topa“ pogađa bulina kojeg nije vidio nitko od mnogobrojne i bučne publike, osim njega. S obzirom da je protivnik imao pokrivenu gumu, nakon još tri odigrane balote i dalje je bio „tuđi“ punat. Tada Ivan Šiško, posljednjom balotom, fenomenalno pogađa i izbacuje protivničku balotu za velika četiri punta i pobjedu. Protivnik naprosto nije mogao vjerovati što se događa, a slavlje domaćina je moglo početi.

Comments are closed.