Tko na koga nego svoj na svoga: OTAC NA SINA, KUMČE NA KUMA

Kakvi frajeri: LUCIDNI ANTE LJUBIČIĆ POVEO SVOJE MOMKE U VELIKI PREOKRET
19 srpnja, 2016
U Omišu derbi, u Srinjinama dame: PETRA VLADUŠIĆ OSVOJILA ŽENSKI TURNIR
20 srpnja, 2016

Tko na koga nego svoj na svoga: OTAC NA SINA, KUMČE NA KUMA

Žele nasl

Željko Juričić

U Korešnici se jučer odigravao derbi i poprilično zanimljiv dvoboj. Naime, dva igrača koja su unutar iste ekipe osvojila posljednji turnir parova na istoj lokaciji susreli su se jedan protiv drugog. Kum Željko Juričić i kumče Ivan Žuljević tada su bili napobjedivi, a sada je bolji bio mentor, Žele. Sa Juričićem su igrali Jure Škokić i Marko Plazonja, dok su sa mladim Žuljevićem igrali Markov sin, Ante Plazonja i Ante Taraš. Iskustvo je prevagnulo, a meč je pripao „učiteljima“.

Diljem Dalmacije:

Turnir u Potravlju već je ponudio niz iznenađenja, a mnogo je lakše nabrojiti tko je sve ispao od favorita nego tko je prošao. Između ostalih „out“ su sinjski CR7 i legendarni Marijan Botica, koji su izgubili triler. Zbog toga se CR7 pojačao za iznimno jaki turnir u Brnazama, na kojem se dokopao osmine finala nakon tri teško izborene pobjede.

Na jednom i drugom turniru mirno plove Juka i Žuka. Igor Žuljević i Jure Radman su među rijetkim favoritima kojima Potravlje nikad nije bio problem. Naravno da oni tamo nisu ispali. To igralište im izrazito paše, a posljednja tri turnira na toj lokaciji su osvojili, što je fascinantan i nestvaran podatak. Sinoć su u Koprivnom momci igrali protiv Ivana Penića i Boška Penića, koji Koprivnom zasada haraju, a rezultat nam je još uvijek nepoznat.

Ante i Marko

Ante Plazonja i Marko Plazonja

Comments are closed.